Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras tuin keramische tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras tuin keramische tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras tuin keramische tegels

Terrastegels leggen en gras zooien

Een stuk tuin. Dit willen wij deels laten betegelen voor een terras. Het zal nog wel met ongeveer een tegeldikte opgehoogd zal nog wel moeten gebeuren. Daarnaast willen wij 10 x 6 meter aan gras realiseren. Het terras heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. Graag zien wij een aantal opties van mooie tegels van u.

Herbestrating van straatwerk in tuin

Herbestrating van verschillend straatwerk in tuin. Totale oppervlak is 100-150m2 Er zijn verschillende stukken straatwerk dat aansluit op elkaar 1. Oprit met gebakken klinkers 2. Terras met 8 hoekige stoeptegels (honingraat 30-30) 3. Terras met combinatie van klinkers en tegels van 50-50

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Ik heb nu een terrasje van 3m x 5,1m en ik wil er graag tegels van 60x60 in hebben en dan een terras oppervlak van 3,6m x 5,1m creëren. De huidige tegels moeten er nog uitgehaald en afgevoerd worden. Het moet nog een beetje opgehoogd worden met zand. De tuin is goed bereikbaar.

Terrastegels leggen en voegen

Ik zou graag terrastegels willen laten leggen. Het gaat om voor- en achtertuin, in totaal 50m2. Terras tegels zijn 75x75 en liggen klaar. Er hoeft niks uitgehaald te worden. Er ligt waarschijnlijk genoeg zand in de tuin, maar dit moet nog verdeeld worden.

Onderheien tuin terras van 8 x 3 meter

Betreft het onderheien van een terras bij een nieuwbouw woning van 8x3 m. De heidiepte is ca. 13m. Er is nog geen tuin aangelegd, dus de locatie prima bereikbaar.

Achtertuin bestraten

Wij willen onze achtertuin laten bestraten volgens het ontwerp wat bij deze email zit. Ongeveer 45m2 aan bestrating waarbij geel zand ook nodig is. Het oppervlakte onderin van 441 bij 606 is reeds betegeld met de tegels als op de bijgevoegde foto, de onderkant is waar onze schuifpui is. De twee andere vlakken waar hetzelfde patroon is ingetekend (linksboven en rechtsmidden) willen we met liefst dezelfde maar anders ongeveer dezelfde steen bestraat hebben. Het grijze gemarkeerde gedeelte willen we bestraat hebben met een meer donkere tegel of kleinere stenen/klinkers, we weten nog niet precies wat. De tuin loopt nu wat af naar het terras van 441 bij 606, dit willen we veranderen zodat het afloopt naar op de tekening naar boven, dus richting de poort bovenin op het boveneinde van het donkergrijze pad. We zijn benieuwd of u ons kunt helpen, en zo ja:- Wanneer zou u dit op z'n vroegste kunnen uitvoeren?- Moeten we de tegels zelf uitzoeken of heeft u deze ook?- Wat zijn de prijzen van:  - de tegels?  - het leggen?  - het zand uitgraven, afvoeren en geel zand leggen?

Terras tegels zetten

Ik wil graag een offerte om terrastegels te leggen in de tuin. Lengte van de tuin is 9 meter en breedte 4.70 m.

Bestrating aanleggen

Oude stenen moeten worden weggehaald. Trommel 20x30 op enkele plekken licht opgehoogd. Daarna de gehele tuin bestraten met 60x60 tegels die ook gevoegd moeten worden. Het is in totaal 63 m2. Het terras is iets hoger waar een band gelegd moet worden

Terras aanleggen

Graag zouden wij onze tuin van ongeveer 35 M2 opnieuw bestraat willen hebben. We hebben de tegels nog niet aangeschaft. Wij vinden licht grijze of antraciet tegels mooi.