Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras met tegels en bestrating opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras met tegels en bestrating opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras met tegels en bestrating opnieuw leggen

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.

Het leggen van een terras rondom en in een tuinhuis

Ik zoek een specialist voor het bestraten in en rondom ons tuinhuisje. Het betreft 33 m2. De oude tegels verwijder ik zelf en de nieuwe tegels zijn al aanwezig.

Een terras met keramische tegels aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van een terras gelegd met karmische tegels. De tuin is momenteel bestraat en verzakt. De huidige bestrating kunnen we zelf verwijderen. Het betreft 45 m2. Er moet een cementondergrond komen. De tegels zijn nog niet aanwezig.

Terras van tegels leggen circa 12 m2

Alleen het leggen van een terras van circa 12 m2. - Tegels van 50x50 aanwezig - Stootbanden aanwezig - Zand aanwezig - Voegzand aanwezig Zie foto: Op de foto ziet u het zandgedeelte wat terras moet worden. Aansluitend op de dubbele rij tegels die al naar de straat lopen.

Terras onder kapschuur 28 m2 bestraten

28 vierkante meter onder veranda met berging. Planning is dat de veranda eind september gereed is. Afhankelijk van de kosten kan ik zelf het zandbed aanbrengen. Terras tegels 100cm x 100cm beton grijs. Mocht u via uw eigen kanalen ook de tegels kunnen leveren, graag meenemen in de offerte.

Terras aanleggen

2 Strakke terrassen aanleggen, ieder ongeveer 22 m2. Graag met antraciet voegmortel. Wij zorgen voor de tegels (waarschijnlijk 60 bij 60). Prijs per m2. Zand opgraven optioneel.

Tegels leggen

Ik wil graag tegels van 60x60x4 cm en 30x60x4 cm laten leggen op terras 5x4.2 meter en terrasje bij schuur van 3.3x3 meter en tuinpad tussen deze terrasjes van 7x0.6 meter. Tevens wil ik ca 22 opsluitbanden laten plaatsen. Ook wil ik graag strook zand verdichten en egaliseren tbv kunstgras van ca 7x4 meter. Al het materiaal regel ik zelf, het gaat puur om de uitvoering.

Sierbestrating leggen met oude klinkers/waaltjes

Het laten leggen van sierbestrating in de voor en achtertuin. 42 m2 Ongeveer. Voortuin wil ik een pad van een meter breed en 7 meter lang ongeveer. Achtertuin een terras en een pad komen. Graag in overleg. Grind tegels liggen er op dit moment die mogen eruit gehaald worden.

Terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van c.30 m2 terras ter voorbereiding op plaatsing tuinhuis met overkapping. Er ligt nu zand en deels oude terrastegels. Terrastegels zijn antracietbeton tegels 50x50x4.5 cm. Het gaat om het egaliseren en bestraten van de +-30 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Sierbestrating aanleggen in de achtertuin

Tuinterras bestrating 3,6 x 3,6 m1 (vierkant) met donker grijze beton-tegels 60 x 60 cm en sluitbandjes aan 2 zijden. Extra zand nodig om het huidige terras op te hogen 3,6m x 3,6m x +/- 15 cm. Bestaande tegels worden door mij weggehaald. Locatie Park de Tong Bruinisse.