Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras realiseren aan water? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras realiseren aan water. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras realiseren aan water

Realiseren van composiet dakterras

Wij willen een nieuw dakterras. Op dit moment ligt dit dakterras aan de slaapkamer, wij hebben de oude vlonders verwijderd. Nu ligt er een volledig schoon met lood dakbedekking. De afmetingen zijn 2m x 2.60m. Wij willen hier een composiet terras laten leggen in een donkerbruine of zwartbruine kleur. Graag zien wij ook een aantal opties van u terug als u kan leveren naast leggen.

Zwevend vlonder realiseren over grasdek

Het terras moet worden aangelegd op een bestaande ondergrond van gras in de tuin. Op paaltjes. Het zal 4 x 3.5 breed worden. Het idee is om een 'zwevende' vlonder te realiseren over het grasdek heen. Graag zie ik van u een aantal opties qua houtsoorten die hiervoor beschikbaar zijn en de uitvoering hiervan.

Het aanleggen van print beton in een achtertuin

Ik zoek een aannemer die ongeveer 45 m2 aan printbeton kan realiseren in mijn achtertuin. Dit moet als terras gelden.

Het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond

Het betreft een achtertuin waarvan de ondergrond aanzienlijk schuin afloopt. Bij de woning is de hoogte perfect naarmate het terras verder de tuin inloopt daalt het niveau van het terras ca. 18 cm over een lengte van 8 meter. Uiteraard willen we dat het terras dit verschil nivelleert. Het moet een terras worden gelegd met composiet.

sierbestrating leggen over tuin 200m2

Ik wil mijn tuin aanpassen. Ik heb twee opties: optie 1 aanleg 2 terrassen 85m2 Optie 2: ook aanleg bestrating om het huis 200m2 afhankelijk van de kosten. Ik wil een terras met betontegels en een terras met stenen. Ik kan de stenen zelf leveren. Om dit te realiseren heb ik wel witzand nodig en tuin moet nog vlak gemaakt. Om dit alles te realiseren zal er wel een hoop moeten worden weggehaald. Graag eerst even contact zodat het een beetje klopt en een vakman die op korte termijn langs kan komen.

Het realiseren van 3 terrassen, bijsnijden tegels en leggen tegels

De klus is het leggen (en deels op maat zagen) van nieuwe tegels op terras volgens bijgeleverde tekening. Tegels zijn aanwezig. Het gaat om 3 woningen. De bestaande tegels worden weggehaald, dan blijft er zand over die geëgaliseerd moet worden. 1.80 x 4,90 schat ik ongeveer per tuin.

Voortuin en achtertuin bestraten

Als u ook de tegels kan leveren vinden wij dat ook interessant. In de voortuin denken wij aan klinkers, op het terras denken wij aan kleine tegels. Het gaat om de laatste 12m aan voortuin en een ruimte in de tuin waar wij een terras willen realiseren. Op dit moment wordt daar beton gestort.

Het realiseren van een nieuw terras

Ons terras aan de achterzijde van de woning ligt een kleine meter boven maaiveld. Het is in slechte staat en we willen deze vernieuwen en wat vergroten. We hebben beton in ons hoofd, maar ook grote betontegels zijn mooi. Het tuinontwerp met de betonnen keerwanden vinden we erg mooi. Het huidige oppervlakte is 30m2, Het zou de bedoeling worden om ongeveer 40m2 aan terras te realiseren

Terras van beton realiseren

Het gaat om een buitenterras van 12,80 bij 1,50 meter. Het is nu een stal met een betonvloer. De stal wordt ontmanteld en dit wordt een woonhuis. Daar komt de betonvloer buiten te liggen en deze wil ik tot terras laten maken met een vloer waarop je niet uitglijd.

Terras aanleggen in een binnentuin

Graag zou ik een terras willen laten aanleggen in mijn tuin. Daarbij wil ik vanuit huis een afstap met tuinpad realiseren. Ik heb een tekening bijgevoegd. In de tekening zijn de tegels 60x60. De tegels heb ik nog niet uitgezocht, maar ik verwacht dat dit ongeveer op 10 euro per tegel uitkomt. Als u zelf aan tegels rond deze prijs kan komen graag meenemen in de offerte, anders haal ik ze zelf. Daarnaast dienen er nog bandjes geplaatst te worden. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Partners

Partners van Casius