Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras ophogen en opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras ophogen en opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras ophogen en opnieuw leggen

Terras ophogen en betegelen

Terras 55m2 10cm ophogen en betegelen

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen? Andere, namelijk: Voor welke toepassing dient de natuursteen? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 55m2 10cm ophogen en tegels plaatsen

Terras aanleggen in de achtertuin

Graag een trede verwerken richting tuin. Zijkanten zijn vrij van de schuttingen. En terras moet rondom fundering hebben. Tegels al in bezit. Ophogen is ca 5cm over 15 m2. Ofwel gelijk aan de vloer.

Verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen

Onze huidige terras (40 m2) deels ophogen, egaliseren en bestaande tegels in het huidige patroon terug leggen.

Bestrating ophogen

Ophogen terras bestrating totaal 2x ca. 45 m2. Dus in totaal circa 90 m2. Ze moeten ongeveer 2 a 3 cm opgehoogd worden en strak getrokken. Betontegels die er al liggen hebben de maat 50 x 50 cm. Zand regel ik zelf. Terrassen zijn goed toegankelijk.

Terrastegels leggen in de achtertuin

Ik wil tegels laten leggen in het terras van de achtertuin. Terras is 6,3 meter bij 3,3 meter. Er ligt nu 4 cm dikke bestrating, die ik verwijder. De nieuwe tegels zijn keramisch van 60 x 60 x 2 cm. Dus 2 cm. ophogen, tegels snijden en leggen, is het werk. Ik zorg voor extra wit zand. De opsluitbanden liggen al klaar. We hebben een achterom. Er hoeft niks afgevoerd te worden.

Ophogen van het terras

Ons terras van 9 x 4 meter dient te worden hersteld. Dit moet opgehoogd worden.

Ophogen en aanleggen van een terras

Ophogen en aanleggen van een terras. Er ligt momenteel een terras met kleine steentjes 15 x 15 cm. Het oppervlak is circa 20 m2. We denken aan een houten vlonder of wat grotere stenen tegels (40 x 60 cm). Het zand om op te hogen wordt geleverd door de woningstichting.

Terras ophogen en oude tegels hergebruiken

Graag ontvang ik een offerte voor het ophogen van terras, met hergebruik oude tegels. Gaat om 4.50 x 3.60 meter.

Terras aanleggen in tuin

Het gaat om een terras aan het huis van 5,25 x 2,45 meter met houtlook keramiektegels. We zijn nog op zoek, maar waarschijnlijk tegels van 120 bij 30 cm, 2 cm dik. In samenspraak voor de goede materialen zorgen wij voor de materialen, inclusief de ondergrond. Het terras wordt ingesloten met betonbanden. Werkzaamheden bedragen ook voorwerk (huidige tegels eruit), ophogen en egaliseren van de grond. Kunt u als optie in de offerte vermelden hoeveel het kost om een veranda te verwijderen?