Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras ophogen en opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras ophogen en opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras ophogen en opnieuw leggen

Terras ophogen

Terras ophogen. Op het moment ligt er beton, maar dit is verzakt. Graag willen wij het terras ophogen (ongeveer 9x4 m), een nieuwe trap naar de rest van de tuin en nieuwe tuintegels leggen.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.

Terras ophogen en opnieuw leggen

Ik wil de oprit laten ophogen en opnieuw laten leggen met bestaande straatklinkers. Het geheel 36 m2, moet zo'n 7 cm hoger.

Terras ophogen en tegels herplaatsen

Ik wil ongeveer 25 m² tegelwerk bij ons huis laten renoveren, omdat er aan 1 kant nu steeds water blijft staan. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm. De tegels moeten verwijderd worden en de ondergrond opgehoogd en geëgaliseerd. Daarna moeten de bestaande tegels herplaatst worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Terras in de achtertuin renoveren

Wij hebben in onze achtertuin een terras van 450 x 400 cm met klinkers van 15 x 5 cm. Het terras ligt niet erg vlak. We willen de klinkers laten verwijderen en de ondergrond goed vlak laten maken. Ophogen is daarbij niet nodig. Daarna moet de klinkerbestrating weer worden teruggeplaatst. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Terras egaliseren

Mijn terras in L-vorm is ongeveer 30 m² groot en is ongeveer 6 jaar geleden aangelegd met basalt tegels van 80 x 80 x 3 cm. Na verloop van tijd zijn de tegels ongelijk komen te liggen, 3 of 4 tegels liggen nu op de rand van een voormalige betonnen vijver. Ik wil het hele terras weer netjes vlak laten leggen en daarbij wat laten ophogen. Het beton van de vijver moet waarschijnlijk enkele centimeters weggehakt worden. De tegels hoeven niet geslepen te worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Diverse bestratingsklussen bij een woning

Ik wil graag enkele bestratingsklussen bij mijn woning laten verzorgen. Er ligt een terras van ongeveer 9 x 4 meter met tegels van 50 x 50 cm. Het terras is een beetje verzakt door mierennesten daar onder. Ik laat alles graag weer wat ophogen en de tegels herplaatsen. Verder zijn er in 2 delen van mijn tuin klinkers gelegd. Het gaat om ongeveer 4 x 4 meter in totaal. Die bestrating moet ook wat worden opgehoogd. Er is hier een serre gebouwd en rondom die plek zijn klinkers verwijderd. Nu alles klaar is, wil ik die bestrating weer terug laten plaatsen. Dat gaat om ongeveer 4 x 3 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Verzakte tuin herbestraten

Tuin ophogen en koppelstones naar het pad en pad gebruiken op het terras. Ongeveer 19 m2 bij elkaar.

Terras ophogen en bestraten

Graag een offerte voor het leggen van tegels tbv terras, 18 m2. Het oude terras is al verwijderd, moet +-25 cm opgehoogd worden, geschat 5 m3 zand benodigd. Optioneel is het zand te leveren. De tuin is achterom bereikbaar met de auto/aanhanger/vrachtauto. Uitvoerdatum is niet een vereiste maar indicatie. Tegels zijn 60x60x4 cm betontegels. De tegels en opsluitbanden zijn er. Wat kost het en wanneer kunt u dit mogelijk uitvoeren?

Terras ophogen en afwatering herstellen

Ik wil het terras van ongeveer 27 m² aan de achterzijde van mijn woning graag laten renoveren. Er liggen daar tegels van 60 x 60 cm en het terras heeft diverse plekken waar het verzakt is. Er zal wat extra zand nodig zijn. Er is aan de achterkant van het huis een regenpijp, die niet is aangesloten op de riolering. Er staat geen riolering op de tekening van ons huis en ik kan er ook geen vinden. Ik wil daar wel een oplossing voor; mogelijk kan die regenpijp worden verlegd of verlengd. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw plan van aanpak en een offerte.