Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras ophogen aanleggen (Incl trap opgang ( 1 trede)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras ophogen aanleggen (Incl trap opgang ( 1 trede). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras ophogen aanleggen (Incl trap opgang ( 1 trede)

Terras en stoep opnieuw bestraten

Ik wil ons terras van 4.70 x 2.50 meter met oude stoeptegels 30x30 cm verwijderen, met zand ophogen en oude stoeptegels terugleggen. Bij entree: 2.20 x 1.0 meter oude stoeptegels 30x30 cm verwijderen, met zand ophogen, oude stoeptegels terugleggen.

Het bestraten van een terras in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die een stuk van 16 m2 een beetje ophogen en egaliseren. Vervolgens dient dit bestraat te worden. De benodigde stenen heb ik reeds in bezit. De tuin is goed bereikbaar.

Terras aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het realiseren van een groot terras. Het gaat om het afgraven, ophogen en egailseren met zand. Afgraven tuin kan met een minikraan, container kan worden verzorgt. 10 gaten graven voor betonpoeren voor overkapping. Regengoot plaatsen in terras in de lengte van de overkapping. Goede fundering leggen (stabiliserend zand) voor natuursteen terrastegels 100 bij 100 bij 3 cm. Tegels leggen met vacuüm optil systeem en de buitenste rand afwerken met natuursteen tegels 30 bij 30 bij 3 cm. Terras is in totaal 195 m2

Terras ophogen met dezelfde stenen

Ons terras is 0,9cm verzakt. Terras ophogen met dezelfde stenen. Terras is 15 m²

Verwijderen en het aanbrengen van nieuwe betontegels

Ik zoek een stratenmaker voor het vervangen van betontegels door andere betontegels en het uitbreiden met circa 2,60 m2 van het terras. Over een lengte van 10 meter betonbielsen aanbrengen. Betontegels zijn 60 x 60 x 6 cm. Totaal te leggen betontegels bedraagt 31 m2. klein stukje afgraven en ophogen met zand. Daarnaast moet het gebied wel nog geëgaliseerd worden. Dit werk moet in de achtertuin plaatsvinden. De huidige tegels dienen eerst verwijderd te worden.

Bestaand terras ophogen en hergebruiken materiaal

Ik wil mijn terras met ongeveer 20 vierkante meter ophogen. Ik hoor graag van u.

Herbestraten bestaand patroon opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die bestaande bestrating kan herbestraten. Bestaand achtertuin (50 m2 terras met wat 5 m2 borders) is al bestraat maar moet opnieuw met bestaande stenen worden herlegd onder afschot met toepassing nieuwe kunststof border randen en ook nieuw roosters/gootjes voor water opvang/drainage. Ook nieuw is het 'ophogen' van 3 m2 aan borders door nieuwe stenen rand er langs te leggen (stenen 30 cm bij 12 cm 3 laags). Neem een stelpost voor een m3 zand erbij.

Terras leggen

Leggen van 60x60 betontegels, +/- 60 m2, ophogen van +/- 5 cm, nu +/- 6 m2 aarde perk(dit moet ook terras worden), nu ligt er sierbestrating +/- 54 m2 dit moet eruit en afgevoerd worden, betreft hoekwoning, goed bereikbaar voor af en aanvoer, eigen pad langs woning. Tegels aanwezig.

Terras ophogen

14m2 moet 20 cm boven terras tegels aangebracht worden en 10 m2 moet 40 cm boven terras tegels komen. Opstap van ene terras moet mogelijk zijn . Composiet moet in de lichte kleur. Totale maat terras is 2050 x 12000 mm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Terras ophogen

Wij willen graag ons terras laten ophogen. Het betreft hier een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Er zitten cobblestones in de tuin. De tuin is goed te bereiken want het is een vrijstaande woning.