Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras onderheien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras onderheien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras onderheien

Terras onderheien

Wij willen onze achtertuin onderheien. De tuin is circa 11 bij 5 meter en mag ruw worden afgeleverd (later kiezen wij voor tegels in cement of printbeton). De tuin is bereikbaar met een kleine heistelling (zijtuin is ongeveer 2 m breed), er is geen achterom dus grote heistelling is geen optie. Beton kan met een slang aangevoerd worden. Offerte inclusief afgraven en afvoeren van de grond. Bijgaande foto's moet genoeg informatie geven over de bestaande situatie.

Terras onderheien en betonvloer storten

7,5 x 5 meter terras onderheien en betonvloer aanbrengen. Palen hebben goede zandplaat om op te staan bij ongeveer 12 meter. Graag een complete offerte met materialen en werkzaamheden. Locatie is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.

Terras onderheien

Ik wil mijn terras in de tuin laten onderheien en laten storten met beton. Het betreft een nieuwbouw woning in Pijnacker. De afmeting van het terras is 6.60 bij 4 meter, de rest is tuin en komt gras op. Het is goed bereikbaar en bij oplevering van het huis is de tuin nog helemaal niet aangelegd. PS. huis is nog niet gebouwd dus er is geen officieel postcode nog, ik heb een postcode hieronder gevuld van een huis in de buurt. Het gaat voor ons om een globale indicatie van de kosten, zodat we rekening kunnen houden met ons budget. Voorlopig hoeven we nog geen concrete afspraken te maken hierover.

Terras onderheien

Het betreft een offerte aanvraag voor het uitgraven en onder heien van een terras. - Nodig circa 10 buispalen van 10 meter; - Terras oppervlakte is 33 m2; - Inclusief bekisting vlechtwerk en beton storten.

Betreft aanleggen onderheid ...

Betreft aanleggen onderheid terras. Opnemen tegels terras. Onderheien, betonplaat maken incl.afwatering, tegels en randen herbestraten.

ik wil een terras (6mx3m) laten ...

ik wil een terras (6mx3m) laten onderheien en beton laten storten; eventueel op deze onderheiing een aanbouw laten maken.

Het terras (±7 x 2.20mtr) is slecht ...

Het terras (±7 x 2.20mtr) is slecht onderheid, hierdoor wordt het huis omlaag getrokken. Ik wil de verzakking via de meest economische oplossing stabiliseren: 1. het terras 'loskoppelen' van het huis 2. het terras extra onderheien 3. het terras/serre geheel slopen.

Wij hebben nu een terras. Dat is ...

Wij hebben nu een terras. Dat is opgehoogt tot ca. 1.70 boven straatniveau. Dat willen we afgegraven hebben. De verhogingen van de buren moeten daarom gestut worden. Zelf willen we op vergelijkbare hoogte een terras waaronder fietsenberging e.d. mogelijk is. Zelf denken wij het terras deels te onderheien en deels op te hangen aan de gevel van het huis.