Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras egaliseren

Terras bestraten

Aanleg low-budget terras 1. Eruit halen en hergebruiken van ca. 36 cm2 oude waaltjes. 2. Egaliseren/ophogen 3. Bestrating aanleggen van ca. 50m2 in een cominatie van de aanwezige oude waaltjes met een 30x30 2e hands stoeptegel (nog aan te schaffen)

Stoeptegels verwijderen, egaliseren en bestraten

Het verwijderen en afvoeren van stoeptegels, egaliseren en opnieuw bestraten. Een stuk terras van 5 x 3 meter voor en achter 3 x 3 meter. Een deels sierbestrating (een ronding). Ongeveer 50 m2 oppervlakte totale tuin.

Houten terras leggen aansluitend aan schuifpui nieuwbouwwoning

Bij mijn net opgeleverde tussenwoning wil ik graag aansluitend aan de schuifpui een houten terras van 4,5 meter breed en 3 meter diep. Woning is 5 meter breed maar ik wil graag aan beide zijden een border. De ondergrond is bouwzand en grond, onkruidvrij en eenvoudig te egaliseren. Daarnaast moet ook de voortuin moet bestraat worden. 2.40 breed en 5 meter. Deze tegels bestel ik zelf. En een gazon met border aangelegd (2.40 x 5 meter). Ik zou het liefst willen dat deze klussen in de eerste week van april uitgevoerd kunnen gaan worden.

Bestaand terras egaliseren en natuursteen plaatsen

, graag offerte voor ons bestaand terras in I vorm te renoveren. Egaliseren en dan natuursteen (basalt lichtgrijs grote tegels graag) plaatsen met enkele inbouwverlichting en afloop voor regenwater. Ik gok op eerste gedeelte 20m² en dan loopt er paadje naar tweede gedeelte. Dit paadje is ong 1m breed en 6m lang. Tweede gedeelte is ong 9m². Wat is goedkoopste composiet vlonderplanken of basalttegels? Ik heb zelf al een klein terrasje aan zijkant aangelegd met composiet vlonderplanken maar er is veel onkruid dat ondanks worteldoeken en anti onkruidproducten, toch zijn weg vindt. Ik woon aan een veld en aan water. Dank alvast het gaat dus om het terras in I vorm, rest mag blijven hoe het is :-)

Oprit en terrassen aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis. 110 m2. Hier moet de oprit inclusief het pad langs uitbouw betraat worden (130 m2). Verder is er nog een terras dat aangelegd dient te worden (150 m2). De grond moet nog opgehoogd en we zoeken een betaalbare oplossing die ook nog wel mooi er uit ziet en nagenoeg volledig onderhoudsvrij is. De tegels schaf ik zelf aan. 30 x 20 cm voor de oprit en 80 x 80 of 100 x 100 voor het terras. Materiaal voor het ophogen en egaliseren wil ik graag via de vakman laten verlopen. De betonnen damwand aan een zijde is iets verschoven. Dit moet nog gereconstueerd worden door de aannemer. Misschien heeft dit invloed op de planning, maar in principe willen we halverwege maart van start gaan.

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Terras egaliseren en herbestraten met de oude tegels. Er moet weer een mooi een mooi terras van gemaakt worden. Er dient nieuw zand aangeschaft te worden en dat wat er nu ligt aan rest en oud moet worden afgevoerd.

Terras aanleggen

Op plek in de tuin waar nu gras / beukenheg staat willen we graag een terras laten aanleggen (siertegels 60 x 60 cm) van +- 25 m2 waarop een schuur (3 x 3 meter) + luifel (3 x 4 meter) op komt te staan. Tegels leveren we zelf. Werkzaamheden: - verwijderen struiken / gras, afgraven grond, opvullen/egaliseren met zand - afvoeren uitgegraven grond - leggen van tegels / opsluitbanden etc.

Terras en oprit vervangen

Vervangen verhoogd terras achter met nieuwe tegels +-24M2 (rechthoek) Tevens vervangen oprit klinkers eruit, egaliseren, matten en split +- 65M2

Terras renoveren

Onze achtertuin ligt aan het water en we hebben er een terras van ongeveer 8 m² dat nogal scheef en ongelijk ligt. Er ligt nu een combinatie van betontegels met grindtegels. We willen die laten verwijderen, de ondergrond laten egaliseren en er daarna een net terras laten aanleggen met grindtegels. Daarvoor kan een deel worden hergebruikt en een ander deel geleverd. Een andere optie is om op deze plek een betonnen ondergrond te storten. Daarop kunnen wij dan later keramiek tegels die voor buiten geschikt zijn gaan leggen. We hebben die tegels nog liggen. Voor beide opties ontvang ik graag uw advies en een prijsindicatie. We zijn ons nog aan het oriënteren, een bezoek is daarom nu niet nodig. We hebben voldoende aan uw inschatting.

Egaliseren en bestraten

Alles is al voorbereid enige wat nog moet gebeuren is het vlakken van een stuk terras en deze bestraten en voegen met flagstones. Het gaat om een stukje tuinpad en een pleintje totaal oppervlakte naar schatting 10 tot 15 M2