Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras bij een chalet leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras bij een chalet leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras bij een chalet leggen

Aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen

Beste , Dit is de situatieschets. Chalet 1000 x 377 cm. Afmeting tuinhuisje: 212 x 238 fundering maken voor het tuinhuisje grijze tegels liggen hier al gedeeltelijk (modificeren) en verlengen. >Naar + 259 x 209 Het gehele tuinhuisje met de grijze tegels of grindtegels die er al liggen. Hoeveel bandjes heb je hiervoor nodig? Terras wordt 400 x 300 (12 m2) Tegel 50*50 (4 dik) mbi GeoColour 3.0 Tops Meteor White Grey. Hoeveel zand 25 of 25 zandbed, Welke bandjes hoogte (lengtes weet ik wel) 2 vlonders deze zijn ca. 90 breed De ene voorzijde het chalet 6,20*0,90 En die erop aansluitend 4,00*0,90 Tegels als fundering de grindtegels (grind onderzijde)< dus andersom. Zie bijlage A2+A1 hoe de tegels geplaatst moeten worden. Tussen de vlonders komt beplanting (grassen) En langs de zijkanten vh chalet een rij tegels voor het zemen vd ramen. De vlonders moeten iets aflopen om water kwijt te raken! De rest is split : dit verzorg ik zelf en gras aan de buitenrand. Misschien moeten we mogelijk afspreken als ik een akkoord geef op je prijs! Om alles in goede banen te leiden. Ik wil 4 m3 zand bestellen is dat voldoende. Verneem graag van je!

Terras bij een chalet leggen

Graag willen wij ongeveer 50 m2 als terras bij ons nieuwe chalet laten bestraten. Daarnaast nog ongeveer 15m2 onder een nog te plaatsen schuurtje en nog twee paadjes van terras naar schuur en van ingang campingplaats naar terras. Graag offerte voor zwarte/ donker grijze betontegels van 60x60, bandjes en zand. Kunnen wij een all-in tarief voor en arbeid en materiaal ontvangen? Geplande maand voor uitvoeren van de werkzaamheden: februari 2020. Er zal waarschijnlijk wel het een en ander geëgaliseerd moeten worden.

Terras aanleggen

Ik wil een terras rondom een chalet laten plaatsen op een zandgrond. Het chalet is gelegen tegen een bos aan. Het terras moet 120 m2 worden.

Verhoogd terras op palen aanleggen

Ik zoek een timmerman die een L-vormig verhoogd terras rondom mijn chalet kan plaatsen. Het terras moet op 60 cm hoogte ten opzichte van de grond komen. Het gehele terras moet 55 m2 groot worden inclusief trap van het terras af en een hek rondom het terras.

Terras bestraten bij een chalet

Het huidige terras is aan het wegzakken aan de randen. Het wordt opgebroken, de grindtegels worden weer gebruikt voor het nieuwe terras dat groter wordt. Ik heb sleuven gegraven om het nieuwe terras af te bakenen, deze gevuld met puin en daarop zand, en hierop worden bielzen of iets dergelijks gelegd, omdat het terras ongeveer 40 cm hoger ligt dan straatniveau. Als de bielzen liggen wordt het nieuwe deel van het terras opgevuld met zand, en op gelijke hoogte gebracht met het huidige terras. Dit dient dan te worden geëgaliseerd. Er is een hellend pad dat ook bestraat moet worden. De totale oppervlakte is ongeveer 90 m2.

Terras en oprit laten betegelen

Ik wil graag mijn terras bij mijn chalet met 0.5 meter ophogen, het gaat om een terras van 28 m2 met 50 x 50 centimeter tegels. 15 m2 zonder ophogen, 16 m2 auto oprit met klinkers. Het betreft een nieuw gebouwde chalet, de tuin is dus nog niet eerder betegeld. Naar verwachting kunnen de werkzaamheden in april worden uitgevoerd. Zand, tegels en klinkers wil ik graag in overleg aanschaffen.

Terras leggen voor een chalet

Bij ons chalet is nu gras aanwezig. Hier zouden wij graag een terras laten leggen van 10 bij 3 meter groot. De tegels van 60 bij 60 cm zullen wij zelf verzorgen, het zand dient de vakman mee te offreren.

Terras aanleggen op camping

Bij een nieuw geplaatst chalet dient er een terras aangelegd te worden van ongeveer 50 m2. Hiervoor dienen er tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm in een antraciete kleur gebruikt te worden. Er heeft al eerder een terras gelegen en de ondergrond nu is wit zand. Er zal zand aangevuld moeten worden en dit is op de camping aanwezig.

Terras leggen bij chalet

Graag wil ik een terras aanleggen bij mijn chalet. De grond dient te worden geëgaliseerd en daarna dienen er tegels gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Terras opnieuw leggen met andere tegels

Wij zijn eigenaar van een chalet op recreatiepark de Boschhoek in Voorthuizen. Het bestaande terras van 72 m2 ligt thans belegd met grindtegels. Het terras moet opnieuw op hoogte worden gebracht en belegd worden met nieuwe tegels. De tegels zoeken we in principe zelf uit tenzij u een goede deal kunt doen. De bestaande terrastegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.