Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras bouwen op verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras bouwen op verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras bouwen op verdieping

Terras bouwen op verdieping

Wij willen een terras bouwen waarvan de voorzijde 2 ondersteuningen nodig heeft.

Tuin opnieuw bestraten

Op zeer korte termijn willen wij onze tuin herinrichten. Onze tuin is op dit moment vrijwel volledig bestraat met tegels die niet naar onze smaak zijn. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 70 m2 (11m bij 6m) met daarin een vaste schuur van ongeveer 8m2. Wat wij willen doen is het volgende: - voor in de tuin, bij het huis, een terras aanleggen. - midden in de tuin ruimte maken voor een grasveldje (gras leggen doen we zelf). - achter in de tuin een terras met overkapping eventueel opgehoogd maar wel bestraat. (overkapping bouwen doen we zelf). - een pad van het terras van voor naar achter. - overal dezelfde tegels (ook in het bestaande fietsenhok). - beplanting willen we later zelf doen. Graag zou ik willen weten wat de te verwachte kosten zijn voor het opnieuw bestraten exclusief aanschaf van de tegels. Er is een achterom met poort.

Oprit aanleggen en terras aanleggen

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe woning. Aan de voorzijde zouden wij graag een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's willen aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en hiervoor zal er Waaltjes/klinkers gebruikt moeten worden. Aan de achterzijde van de woning wil ik een terras laten aanleggen van ongeveer 28 m2 met grotere tegels.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik ben opzoek naar iemand die een elektrisch dakraam kan plaatsen en mij kan helpen om een vergunning te regelen voor het bouwen van een dakterras.

Terras bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Voor ons nog te bouwen woning, oplevering indicatie eind 2018, zijn we aan het kijken naar kosten voor het leggen van een vlonder in de tuin. De tuin is ca 5 meter breed en we willen de vlonder ongeveer 2.40 meter diep hebben omdat onze woning tussen 2 uitbouwen zit van 2.40 meter aan weerszijde. Omdat ik een begroting aan het maken ben zou ik graag een grove indicatie ontvangen. De tuin wordt opgeleverd met zand ca 20 cm beneden de 'hoogte' van de woning dus er zal voldoende zand gestort moeten worden, eventuele palen in de grond en daarop de vlonder. Graag een vlonder opnemen met een rustieke uitstraling die lang mee gaat en waar (de eerste paar jaar) geen onderhoud voor nodig is. Eventueel willen we ook een overkapping kunnen laten steunen op de vlonder + uitbouw wanden van steen.

Terras, pad en veranda betegelen

Wij laten binnenkort een veranda aan onze woning bouwen. De tuin hebben wij inmiddels leeggeruimd en terrastegels zijn verwijderd. Wij willen er in week 34 de tuin met ongeveer 6 m³ zand laten ophogen. Daarna moeten er betentegels van 60 x 60 cm worden gelegd. Het gaat om een pad van 15 m², een terras van 30 m² en onder de veranda 15 m². Er moeten ook opsluitbanden geplaatst worden.Wij zullen de tegels zelf aanschaffen. Aan de achterzijde van onze tuin loopt een pad van 2 meter breed dat toegang geeft tot de tuin. We komen graag in contact met bedrijven die in week 34 tijd hebben voor deze klus en ontvangen daarvoor een offerte.

Terras van Schellevis tegels in de serre leggen

Ik wil in een nog te bouwen serre een vloer van tegels laten aanbrengen op een bestaand terras van Schellevis tegels. Werkzaamheden: aanvoeren en aanbrengen 5 centimeter stabiliseer zand, egaliseren en daarop aan te brengen 10 m2 stenen vloertegels van 60 x 60 x 2 centimeter en af te werken met voegen. De tegels worden door de opdrachtgever ter plaatse aangeleverd. Werkzaamheden in overleg met en onder regie van serrebouwer. Graag offerte all-in, inclusief BTW en te leveren materiaal zoals zand, voegmateriaal en dergelijke.

Achtertuin met terrastegels ophogen

Het terras is +/- 70 m2 en ligt op sommige plekken te diep (kuilvorming, en regenplassen). Een gedeelte van +/- 36 m2; tegels van 50 x 50 en een gedeelte van +/- 30 m2; tegels 40 x 40. Een ander gedeelte met tegels 40 x 40; van 5 meter bij 2,50 moet opgehoogd en waterpas komen, i.v.m. nog te bouwen serre.

Dakterras bouwen

Dakterras inclusief trap naar het terras en deur naar buiten. Trap naar het dak maken en doorgang in dak. Het gaat om 20 a 25 m2. Omheining langer dan standaard maat i.v.m. jonge kinderen.

Veranda

We zouden graag aan ons huis een veranda/overkapping bouwen met hout. Wij weten echter niet goed hoe we dit moeten aanpakken. Tevens zouden we ons terras ook willen aanpassen. De afmetingen zullen ongeveer 7 meter breed en 3,5 meter diep zijn. Geen dichte veranda maar een open veranda. Lichtdoorlatend dak. Houten balustrade. Terras wat aanpassen. Graag advies en mogelijkheden, vervolgens uitvoering.