Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras en borders door nieuw terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras en borders door nieuw terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras en borders door nieuw terras vervangen

Terras en pad aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het het geheel verwijderen van 60 m2 aan tegels, het afgraven, ophogen en egaliseren van de tuin. Ik wil een terras een pad naar de achterzijde van de woning wat 30 m2 groot moet worden. Aan beide kant van het pad wil ik borders waar aarde is plaatst ter behoefte van planten. De tuin is bereikbaar via een achterom. Uitvoering na 16/07.

Terras en borders door nieuw terras vervangen

De huidige achtertuin bestaat op dit moment uit een terras met sierklinkers, een cirkel van betonnen delen en slecht onderhouden borders. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. De struiken hebben wij deels al zelf verwijderd. Voor het nieuwe terras dienen er beton tegels van 50 x 50 x 5 cm gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 75 - 80 m2 en is via een achterom te bereiken.

Achtertuin ophogen en herbestraten

Ik wil mijn achtertuin van 60m² laten herbestraten en ophogen. Waarvan ongeveer 40m²herbestraat met 40/40cm bestaande tegels . Ongeveer 10m²is gras wat eruit gaat omdat ikzelf in die ruimte, daarvoor in de plaats 2 borders wil maken. En 10m²is een wildverband terras. Bij de gevel ongeveer 6mtr lang wil ik stalen kantopsluiting van 29cm diep plaatsen tegen het weglopen van zand onder de gevel. Ook wil ik mijn schutting van 5 schutting delen met nieuwe betonnen palen compleet met onder plaat laten plaatsen. Graag hiervoor een offerte

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor-en achtertuin. De voortuin is 2.6 bij 2 meter en de achtertuin is 49 m2. Beide moeten volledig bestraat worden met tegels van 60 bij 60 cm. In de voortuin moet het oude terras (oppervlak 4 m2) verwijderd worden en de beplanting (oppervlak 1.2 m2) verwijderen. In de achtertuin moet het oude terras (oppervlak 49 m2), borders (12 meters) verwijderd en afgevoerd worden.

Achtertuin laten herbestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw bestraten. Stuk dat bestraat moet worden is ongeveer 35 m2. We willen deels de bestaande stenen gebruiken aangevuld met tegels. Verder is de bedoeling later om een terras met vlonders/hout te maken en verhoogde borders (totale afmetingen tuin ongeveer 45 m2). Voor nu is de bestrating het meest urgente klus.

Bestrating rondom het huis leggen

Het laten leggen van bestrating rondom de woning met dezelfde steen, 40 x 20 x 6 cm met een totale oppervlakte van ongeveer 135 m2. Daarbij willen we het terras in de achtertuin met hoge borders opsluiten, dit is onderdeel van de 135 m2. Er zal ook opgehoogd moeten worden. Er is een plan voor het geheel aanwezig en de woning is vrij toegankelijk.

Compleet verzakt stenen terras opnieuw aanleggen

Wij hebben een tuin met een compleet verzakt stenen terras. De borders van het terras zijn verrot. Graag zou ik willen weten wat het mij ongeveer kost om een hardhouten terras aan te laten leggen. De grond moet mogelijk wat verhoogt en er moeten goede borders omheen die alles op de plek houden. Het terras is ongeveer 2 meter diep en 7.50 meter breed.

Tegelwerken buitenshuis

Welke tegels wenst u te plaatsen? Betontegels Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) 30 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Op dit moment liggen er bakstenen met verlichting en borders. Ik zou graag en rechthoekig terras willen vanaf de tuindeur.

Terras leggen en grond eronder egaliseren

We willen graag een nieuw terras met nieuwe borders aangezien ons terras aan alle kanten is verzakt. Graag met iets grotere tegels. Het terras is ongeveer 2.50 bij 7.10 meter.

Terras aanleggen in tuin

Onze tuin is 8 meter breed bij 10 meter diep. We hebben een bestaande terras (van Waaltjes) en we zouden graag deze willen vervangen met grotere tegels en willen die uitbreiden. De grond van de uitbreiding is nu gras. Het terras is nu 8 meter breed met aan de kant van de vijver 2 meter diep en naast de vijver loop hij in een punt uit naar 4.50 meter diep. Het nieuwe terras zal 8 x 6.5 meter worden, minus een hoek van de vijver. Zie licht groene stift-lijn op de foto. We willen onze nieuwe terras laten impregneren. We willen voor onze borders (grijze) opsluitbanden hebben zodat het netter uitziet, zie grijs stippellijnen op de foto. We willen om ons zandbak/toren (90 cm x 90 cm) rubberen groene tegels hebben, zodat we de zand buiten de zandbak kunnen opvegen. We willen 2 struiken en een uitgestoken stammetje verwijderd hebben. We overwegen de afvoer van de afval van de renovatie van de tuin uit te besteden. Alvast bedankt voor jullie offerte.

Partners

Partners van Casius