Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras bestraten

Achtertuin bestraten

Het gaat om het leggen van een terras en een pad van de achterdeur naar de poort. Momenteel ligt er zand in de tuin, de tegels zijn er al uit. We verwachten dat het totaal om zo’n 30m2 gaat. Onze voorkeur gaat uit naar antracietkleurige tegels van ongeveer 60x60. Eventueel kleine gekleurde (liefst getrommeld) stenen/tegels van verschillende maten vinden we ook leuk.

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Terras egaliseren en herbestraten met de oude tegels. Er moet weer een mooi een mooi terras van gemaakt worden. Er dient nieuw zand aangeschaft te worden en dat wat er nu ligt aan rest en oud moet worden afgevoerd.

Nieuw terras aanbrengen en gehele tuin bestraten

Het gaat om het opnieuw bestraten van onze voor- en achtertuin. Inclusief het weghalen van het oude terras en plaatsen van een damwand voor het nieuwe terras. Van de in totaal 125 m2 willen we ongeveer 110 m2 met (gebruikte) klinkers bestraten. De overige 15 m2 met tegels. Wij zorgen zelf voor het aanschaffen van de klinkers en tegels. Het komt voor ons goed uit als dit in maart kan worden uitgevoerd.

Tuin bestraten met grindtegels

Ik wil tuin en terras ophogen met hergebruik van grindtegels. 26m2

Bestraten pad en terras

Bestaand terras ophogen en bestraten met tuintegels 50 x 50 cm Paden aanleggen met klinkers, waarin 2 trappen moeten worden aangelegd Totaal ongeveer 125 m2. Dijktuin met hoogteverschillen. Wij halen grindtegels weg.

Terras opnieuw bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw bestraten van ons terras 25 m2. Er ligt nu een bestaand terras. Dit loopt echter scheef af waardoor het water blijft staan. Deze tegels moeten er uit, dat kunnen wij eventueel zelf doen. Er zitten bielzen aan de kant van het gras. Deze worden eruit gehaald door ons maar moeten wel opgevuld worden met zand. Wij willen waarschijnlijk grote tegels. Ook dient er een paadje aangelegd te worden over het gras van bijvoorbeeld flagstones. Datum in overleg, maar wel in februari/maart.

Dolemiet oprit en bestraat terras aanleggen

We hebben net een huis aangekocht, met een perceel van ongeveer 1000 m2. De op dit moment met stoeptegel voorziene oprit willen we vervangen met dolomiet. Het terras nu gemaakt van vlonders willen we bestraten met grote rechthoekige tegels met een lichte grijstint, 60 m2. Het geheel zal medio april/mei plaat mogen vinden. Het oude materiaal dient te worden afgevoerd en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten met nieuwe tegels

Ik wil graag het terras opnieuw bestraten met zwarte/donkergrijze tegels van 60 cm x 60 cm of iets dergelijks. De afmetingen van de tuin zijn 4.75 meter bij 5.55 meter en het stukje achterin is 1.40 meter x 2.15 meter. Er is een poort aan de achterkant die aansluit op een weg en dus goed toegankelijk is. Ik zou heel graag willen weten wat hiervan de kosten zijn. Wij halen zelf de tegels die er nu liggen plus het groen weg van tevoren. Graag even in overleg beslissen wat te doen met dat hoekje links achterin.

Terras bestraten

Achter terras bestraten 6 x 5 meter gelijk aan het huis vast Dan een looppas van 90 cm breed lang 20 meter naar achteren Dan achter in de tuin terras van 6 x 5 meter tegen de schuur aan Alles van de goedkoopste tegels beton 30 x 30 cm Incl levering van zand en tegels Graag richtprijs per m2

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten met 2 cm dikke keramiek van 60 x 60 terrastegels die ik al nieuw besteld heb. Het betreft een terras en pad, bij elkaar circa 90 m2 terrastegels. Pad en terras vergt nauwelijks snijwerk.