Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras bestraten

Terras opnieuw bestraten (56m2)

Het terras bestaat uit twee aaneengesloten delen: 4x10 en 4x4 Er ligt al bestrating, die opnieuw geplaatst moet worden ivm verzakking. De bestaande bestrating wordt er door mijzelf uitgehaald. Het werk bestaat dus uit het aanvullen, egaliseren en trillen van het bestaande zand en het opnieuw bestraten met de bestaande stenen.

Sierbestrating aanleggen

Het verwijderen en afvoeren van bestaande bestrating en overtollig grond Leveren en verwerken van zand Bestraten terras: 70m2 tegels van 80x40 cm Bestraten pad: 50 m2 stenen van 30x20 cm

Oprit en terras bestraten + verplaatsen heg

Beste, Ik zou graag de oprit (16 á 20 m2) plus het terras (6 tot 8 m2) opnieuw bestraten, dit is eigenlijk 1 geheel maar er staat nu nog een heg tussen. Deels met vierkante grijzen tegels, omringd door rode klinkers. Er is geen fundering nodig voor de oprit. Op dit moment staat er nog een heg tussen, welke nog verplaatst moet worden. Er komen ook plantenbakken. Graag zou ik hier met iemand nog over praten. Ik hoor het graag.

Bestraten van oprit en terras in achtertuin

Graag zouden wij de oprit van onze nieuwbouwwoning willen laten bestraten met waaltjes, ca 60 m2. In onze achtertuin willen we een terras van ca 40 m2. Wij durven niet te zeggen of er momenteel alleen zand ligt of ook al puin. De sleutel van het huis hebben wij nog niet.

opnieuw bestraten van terras

Bijgaand foto’s en gegevens van de te bestraten terras. Onder de overkapping: 6,5x4 m. Ernaast: 5x3 m. Tegels zijn 60x60 cm. Bestaande tegels gebruiken. Tegels gestabiliseerd leggen. Graag offerte en uitvoer datum

Her bestraten van terras

ongeveer 17 m2 teras, is slecht gelegd door een oplichter. Koppelsteentjes afgewisseld met 12 tegels 60x60. Zand is er voldoende en wij halen het slecht gelegde er zelf uit. Er zou dus iemand moeten komen die het mooi vlak maakt en vervolgens de steentjes er mooi strak in kan leggen...absoluut geen prutser...wij zijn benieuwd wat dit zou moeten kosten. mvg B. de Bel

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn achteruin kan bestraten. Desbetreffend oppervlak is 42 m² waarvan een deel nog opgehoogd moet worden. De tegels (60x60 keramisch) zijn al aanwezig.

Flagstones in de tuin laten leggen

Tuin laten bestraten met flagstones, 2 terrassen 40m2 totaal (10m2 en 30m2), flagstones staan al op de oprit. Terras dient nog opgehoogd te worden. Tuin is bereikbaar via een achterom.

tuin terras bestraten 50M2

We willen graag 2 terrassen laten bestraten. We hebben zelf al de stenen aangeschaft en ook de oude bestrating eruit gehaald. Het eerste terras is 25M2 met stenen van 20 x 30 x6 cm en het tweede terras is ook 25M2, met stenen 60 x 60 x 4 cm. Het terras hoeft niet te worden opgehoogd. De tuin is te bereiken via een achterom.

Bestraten van tuin

Ongeveer in totaal 100m2 bestraten , terras van 4*5( 2maal) een terras van 3*5 en straat werk rondom het huis .