Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras op balkon aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras op balkon aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras op balkon aanleggen

Terras op balkon aanleggen

Wij hebben een balkon van 11 m2 op de vierde verdieping. Hier willen wij een vlonderterras op aanleggen. Aanvoer materiaal uitsluitend mogelijk via lift. Kleur is composiet lichtgrijs. Materialen voor de vakman. Wat mag het kosten?

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een balkon van 300x240 ongeveer 7m iets aflopend met een klein hoogte verschil

Composiet terras aanleggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 4.80 x 2.65 meter en een gedeelte van 2.90 x 1.20 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volgens mij geen voorwerk nodig: nieuwbouw balkon van beton met 'hokjesstructuur' (ansti-slip). Rondom in beton verzonken afvoergoot. Offerte liefst voor massief composiet!

Composiet vlonders op balkon

Ik wil graag composieten vlonders op mijn balkon. Het betreft een balkon van circa 16 m2 op het noorden. Op dit moment liggen er tegels (zou dit eventueel kunnen blijven?). Ik zou hiervan een mooi terras willen maken door middel van donkerbruine vlonderplanken van composiet. De vlonders zijn nog niet aangeschaft. Ons huis bestaat uit vier woonlagen, het balkon is op de bovenste verdieping. Deze verdieping is goed bereikbaar via een trappenhuis.

Terras leggen op het balkon

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten betegelen. Het gaat om een terras van 4.44 bij 1.35 meter.

Keramische Gamma tegels laten leggen

Het terras is maar 5.5 m2. Ik wil graag keramische Gamma tegels 60 x 60 centimeter laten plaatsen (15 tegels volgens mij). Het is een nieuwbouwtuintje (grote van een balkon) bij een nieuw appartementencomplex op de begane grond. Qua materialen kan ik mij zelfs voorstellen dat het aansluitend gecombineerd kan worden met een andere klus, zodat overgebleven materiaal gebruikt kan worden. Ik wil graag dat het de grond iets wordt uitgegraven en er een goede ondergrond onder de tegelvloer komt. Ik wil de tegels uitzoeken en vragen of de vakman het overige regelt, of een gedetailleerde boodschappenlijst aanlevert.

Composiet planken leggen op het terras

In ons nieuwbouw appartement hebben we een balkon van 13 m2. Wij willen hier graag een composiet terras aan laten leggen met lange composieten planken.

Houten terras aanleggen

Ik heb een balkon/terras van iets meer dan 20 m2 in Amsterdam-West. Ik wil dit graag laten beleggen met hout dat enigszins past bij (de kleur van) het hout dat ik in de kamer heb liggen (robijnhout, licht en een beetje rood gekleurd). Dus: graag een advies over het soort materiaal (geribbeld hout?) en vervolgens aanleggen. Wie kan me helpen?

Hekwerk op balkon plaatsen

Hekwerk balkon plaatsen. Balkon boven de begane grond, op de eerste verdieping. Drie delen. Afmeting is iets van 4 meter lengte, diepte weet ik niet. Boeidelen zijn recent vernieuwd en dus willen er het hek alleen aan de gevel bevestigd hebben. Ondergrond terras is van dakleer en daarop tegels. Graag even komen kijken en advies over wat mogelijk is.

Vlonderplanken balkon vervangen

De huidige bankirai planken van mijn balkon zijn helemaal op en moeten vervangen worden. Ook mijn 2 stuks verlichting op het terras hebben nieuwe bedrading nodig. Levering van de planken in overleg met de vakman. Balkon is ongeveer 7 meter bij 1.60 meter.