Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras afwerking rondom het zwembad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras afwerking rondom het zwembad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras afwerking rondom het zwembad

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vlinder op piketpalen + afwerking, +/- 7 m2

Terras op tempex aan laten brengen

Ik zou graag een richtprijs krijgen voor het uitgraven en plaatsen van templex platen voor ons terras. Afmetingen 9 meter breed en 4 meter diep. Afwerking gebeurt met sierbestrating, materialen in overleg. Tuin is niet goed bereikbaar, zou eventueel met een kleine graafmachine toegankelijk zijn.

Verzakkend terras levelen en herbestraten

We gaan ons terras van ongeveer 35 m2 herstraten met tweedehands terrastegels van Belgisch hardsteen (60 X 60) die al aanwezig zijn. Oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Terras moet in beton gelegd worden met (reed half aanwezige) afwatering wegens verzakkingen. Het gaat om een open uitzicht vanuit de huiskamer, keuken naar tuin, dus mooie afwerking noodzakelijk. Graag advies hoe aan te sluiten op bestaande tegels. Het terras wat ligt, ligt er al 40 jaar. Er is redelijk wat verzakking en nu is er het advies gekomen om het terras in beton te storten. Het gaat om lusgrond. Graag betrouwbaar advies voordat de klus wordt uitgevoerd.

Terras aanleggen

Terras leggen van 6.06 x 2.5 meter van terrastegels in cement inclusief grondwerk en afwerking.

Terras aanleggen

1. Verplaatsen / ophogen en egaliseren van 4 x 5 meter grond (tegen het klei achtige aan, ik denk max 2m3 zand nodig): 2. Grootste gedeelte is border geweest. Is inmiddels boomstronk en steen vrij. 3. Aanleggen van een terras van 4 x 5 meter met afwerking naar de tuin: -Binnenkant is rond tegelwerk: tegels zijn aanwezig. -Gebruik van klinkers om af te werken naar een vierkant/rechthoekig terras. -Klinkers gebruiken om terras vervolgens aan te laten sluiten op tuin (terras zal iets verhoogd zijn t.o.v. bestaande tuin). •Totaal oppervlakte terras = 4,6 bij 3,9 (+_ een aantal cm is mogelijk) = 18 m2. •Oppervlakte cirkel: 8 m2. •Oppervlakte afwerking met klinkers: 10 m2. •Maat bestaande klinkers: 15 bij 5 bij 7,5 , aantal aanwezig: 350 stuks. Het betreft de bandenmeter "standaard" smalle band voor de kanten waar je niet tegenaan kijkt. +/- 6 meter "sierbanden" voor de voorkant van het terras. Graag zand, klinkers en opsluitbanden mee nemen in de offerte, indien mogelijk de 350 klinkers hergebruiken. Graag offerte splitsen in materiaal en arbeid. Indien mogelijk graag z.s.m. maar niet geheel noodzakelijk.

Terras aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van 3,20 x 4,20 meter. De plavuizen dienen in een betonnen ondergrond gelegd te worden. De afwerking dient gedaan te worden met een opstaande rand van Cortenstaal. De huidige situatie in de achtertuin is nu gras. De achtertuin is te bereiken via een poort met een doorgang van ongeveer 85 cm.

Sierbestrating terras

Ca. 48 m2 wildverband met als afwerking betonbielzen ca. 25 en afzetting van border (50 cm bij 530 cm)voor planten met een bandje in kleur. Aanbrengen van vulzand, aftrillen en enig zaagwerk. Stenen en materialen kunnen ook geleverd worden.

Voor onze nieuwbouw achtertuin +/- 30m2 ...

Voor onze nieuwbouw achtertuin +/- 30m2 zijn deze week 120 tegels van 50x50cm afgeleverd. De tuin hebben we afgegraven en weer aangevuld met 3 kuub zand. Het zand is echter nog niet voldoende egaal, en is ook nog niet getrild. Graag ontvangen wij een offerte voor het egaliseren en verdelen van het zand en eventueel andere voorbereidingswerkzaamheden, het trillen, het aanleggen en nette afwerking. Daarbij bij voorkeur ook een opgaaf van beschikbaarheid in de komende periode. Het terras is rechthoekig (11 rijen tegels van 10 tegels breed, 5,5m x 5,0m) met aan de kopkant twee driehoeken (overige tegels).

huis in amsterdam oud zuid met tuin van ...

huis in amsterdam oud zuid met tuin van 72m2. wij willen een hoeten terras van 20m2 laten aanleggen aan het huis vast met 3 tredes de tuin in. Kan gebouwd worden op oude fundering van terras wat er nu ligt. Duurzaam hout wat niet splintert en niet glad wordt. Mooie, strakke afwerking.

Huidige bestrating is deels tegels, ...

Huidige bestrating is deels tegels, deels hout. Weghalen huidige bestrating en opnieuw bestraten. Totale oppervlak ca. <30m2. Daarnaast dient een (bakstenen) schuur (ca. 220x250 gesloopt te worden incl. afvoer materiaal plus afwerking gedeelde muur met buren. Fundament kan blijven; daarop nieuw terras.