Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras aanleggen en schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras aanleggen en schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras aanleggen en schuttingen plaatsen

Terras aanleggen

Er ligt nu een terras met hardhouten planken. Het is 70 m2. Ik wil het graag laten verwijderen, afvoeren en het door keramische tegels laten vervangen.

Terras aanleggen

Het gaat om een terras van 6 m2 waar ik betonbestrating aan wil laten leggen. Met grote tegels (+/- 60-40).

250 m2 betonnen terras aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het betegelen van een betonnen terras van 250 m2.

Bestrating aanleggen

Oude stenen moeten worden weggehaald. Trommel 20x30 op enkele plekken licht opgehoogd. Daarna de gehele tuin bestraten met 60x60 tegels die ook gevoegd moeten worden. Het is in totaal 63 m2. Het terras is iets hoger waar een band gelegd moet worden

Terras aanleggen

Graag zouden wij onze tuin van ongeveer 35 M2 opnieuw bestraat willen hebben. We hebben de tegels nog niet aangeschaft. Wij vinden licht grijze of antraciet tegels mooi.

Tuin hekken plaatsen en bestrating

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. +- 45 m2 terras aanleggen met sier bestrating ondergrond zo dat er geen onkruid meer door groeit. Oud tuinhek en bestrating verwijderen en afvoeren.

Tuinpad afmaken en terras aanleggen

Een pad langs de sloot afmaken met 60x40 grind tegels. Lengte is ongeveer 3 meter. Dan een terras (is al een zitkuil) aanleggen met 60x60 keramische tegels. Dit dient gelegd te worden in zand met wat cement er overheen om de tegels goed vast te leggen. Een klein deel van het terras (aan de waterzijde) krijgt een bloemborder, dat afgezet dient te worden met gekleurde insluitbanden. De maat van het terras is ca. 50 m2. De toegang tot het terras is met een trap, welke ook aangelegd dient te worden. Ongeveer 3 treden.

Bestraten en ophogen

Wij hebben drie zaken in de tuin 1) Aanleggen nieuw terras (ca 12 m2) 2) Weghalen grind en aanleggen stenen (ca 10 m2) 3) Omdraaien stenen huidig terras (ca 25 m2)

Terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer 60 m2. De tegels zijn 60 bij 60 en schaf ik zelf aan. De oude tegels haal ik er zelf uit. Alvast bedankt voor uw reactie.

Terras en pad aanleggen

Terrasje en pad van 20 m2 in gebakken klinkers. Nieuwbouw, ruwe grond. Nog geen zand en klinkers aanwezig. Zand en klinkers dus graag geregeld door de vakman .