Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras aanleggen

Bestraten en ophogen

Wij hebben drie zaken in de tuin 1) Aanleggen nieuw terras (ca 12 m2) 2) Weghalen grind en aanleggen stenen (ca 10 m2) 3) Omdraaien stenen huidig terras (ca 25 m2)

Terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer 60 m2. De tegels zijn 60 bij 60 en schaf ik zelf aan. De oude tegels haal ik er zelf uit. Alvast bedankt voor uw reactie.

Terras en pad aanleggen

Terrasje en pad van 20 m2 in gebakken klinkers. Nieuwbouw, ruwe grond. Nog geen zand en klinkers aanwezig. Zand en klinkers dus graag geregeld door de vakman .

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.

Terras aanleggen

1. Ca 65 m2 aanleg terras op zandgrond. 60 x 60 betontegels met afdeklaag, afgewisseld met een paar lijnen van klinkers of natuursteen uit huidige plateau. 2. Ca 4 a 5 cm Inkorten (afzagen) van ca 6,5 m stenen dorpel onder raamkozijn, waardoor het terras iets hoger aangelegd kan worden. 3. Wellicht afwerking met metalen band tussen nieuwe terras en gras.

Een terras met keramische tegels aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van een terras gelegd met karmische tegels. De tuin is momenteel bestraat en verzakt. De huidige bestrating kunnen we zelf verwijderen. Het betreft 45 m2. Er moet een cementondergrond komen. De tegels zijn nog niet aanwezig.

Terras aanleggen

2 Strakke terrassen aanleggen, ieder ongeveer 22 m2. Graag met antraciet voegmortel. Wij zorgen voor de tegels (waarschijnlijk 60 bij 60). Prijs per m2. Zand opgraven optioneel.

Aanleggen van een Terras

Wij willen een terras aan laten leggen aan de achter en zijkant van het huis. Totale oppervlakte ongeveer 55m2.

Terras laten aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van ca. 90 m2 met betonplaten van 200 x 200 cm. Grond dient opgehoogd te worden. Ook moet er een parkeerplaats met looppad bestraat worden

Terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van c.30 m2 terras ter voorbereiding op plaatsing tuinhuis met overkapping. Er ligt nu zand en deels oude terrastegels. Terrastegels zijn antracietbeton tegels 50x50x4.5 cm. Het gaat om het egaliseren en bestraten van de +-30 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.