Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels van waalformaat laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels van waalformaat laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels van waalformaat laten leggen

Oprit en achtertuin aanleggen

Wij hebben op dit moment een nieuwbouwproject gekocht waarbij de tuin tegels en oprit aangelegd moet worden. In de bijlage tref je een kleine schets aan van de aanleg van onze tuin (32 m2). - Gebakken waalformaat (bruin). Oudeschans die we willen laten leggen in halfsteensverband met twee streklagen. - Geo Stretto Plus Tops 80 x 40 x 4 cm (grijs), die we willen laten leggen in elleboogverband. De volgende producten zullen bij oplevering al geregeld zijn:Gebroken puin ten behoeve van de oprit (15-20 cm. dikte) Straatzand ten behoeve van de oprit (maximaal 5 cm. dikte). Achtertuin bestrating is afgegraven (15 cm). Tegenover de deurdrempel straatzand ten behoeve van de tuin van (maximaal 10 cm. dikte). Verder hebben wij de volgende producten aangeschaft: A. Oprit · 32,34 m² Plaza 20x30x6 antraciet · 2 stuks Onkruidwerend voegzand zwart · 10 stuks Opsluitbanden B. Achtertuin · 34,6 m² Geo Stretto Plus Tops (80 x 40 x 4 cm) Cannobio · 2 stuks Onkruidwerend voegzand steengrijs · 12,24 m² Gebakken waalformaat Oudeschans · 2 stuks Brekerszand · 30 stuks Opsluitbanden (5 x 15 x 100 cm) zwart Deze werkzaamheden zou je kunnen verwachten voor dit project: Aanleg bestrating A. Oprit · Reeds aanwezige gebroken puin aantrillen · Straatzand verwerken en aantrillen · Betonstenen (20 x 30 x 6 cm) zagen en leggen in halfsteensverband. · Opsluitbanden plaatsen · Afstrooien met voegzand B. Achtertuin · Straatzand verwerken en aantrillen · Betontegels 80 x 40 x 4 cm zagen en leggen in elleboogverband · Gebakken waalformaat knippen en leggen in halfsteensverband met twee streklagen · Opsluitbanden plaatsen · Afstrooien met voegzand

Gedeelte terras en tuinpad bestraten

De tuin is momenteel bestraat met Waalformaat steentjes, terras is ongeveer 550 cm bij 300 cm. In het midden van het terras willen wij ongeveer 60 x 60 tegels (al op voorraad). Tuinpad naar achter is ongeveer 800 cm lang en 1 meter breed. Achter terras opnieuw bestraten en 60 x 60 tegels, 18 stuks. En voegen (voegsel al in het bezit). De randafwerking staat al.

Tegels in wildverband leggen

De tuin is nu bestraat met ongeveer 65 m2 klinkers waalformaat. Deze moet ik afvoeren. Ik maak de tuin helemaal leeg is de bedoeling. Er moeten tegels weer in verschillende formaten in wildverband. Wellicht kunnen wij een keer contact hebben.

Bestrating in de voortuin vervangen

Wij hebben een voortuin van ongeveer 40 m² die al 20 jaar bestraat is met kleine stenen in waalformaat. De ondergrond is wat verzakt. We parkeren hier onze auto en daarom wil ik advies krijgen over de beste aanpak. Mijn voorkeur gaat uit naar grote tegels van 60 x 60 x 6 cm, in combinatie met de bestaande steentjes. Er moet dan wel gezorgd worden voor een stabiele ondergrond die ook enigszins moet worden opgehoogd. Een andere optie is om de gehele voortuin te bestraten met H-profielstenen met facet in de kleur antraciet, halve steentjes en opsluitbanden. Aan beide lange zijdes wil ik betonstapelblokken in 2 lagen. Er wordt bij de woning een 3,4 meter lange fietsenberging geplaatst, dus daar zijn minder betonstapelblokken nodig. Ik wil de klus hier graag even laten beoordelen en mij goed laten adviseren. Ik hoor van diverse kanten dat grote tegels niet geschikt zijn voor mijn oprit, maar bespreek dit graag met de vakman. Ik ontvang graag uw advies en offerte voor beide opties.

Grondwerkzaamheden, straatwerk en borders aanleggen

Op dit moment zijn wij bezig met het onder handen nemen van onze nieuwe voortuin, oprit en achtertuin. Zou u ons een offerte kunnen toesturen betreffende grondwerkzaamheden en bestraten / borders van onze nieuwbouw woning. Voorkant: * Oprit en pad tussen de garages gelegd met Tumbelton waalformaat, leg patroon elleboogverband * Optie 1: Ondergrond oprit bestaande uit puinlaag met daarover heen een zandlaag * Optie 2: Ondergrond oprit bestaande uit leem zand * 2 betontegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, bij de entree * Border, 3 lagen hoog, in de voortuin met daarom heen Ardener split, waarbij aan de woning kant een aantal stapstenen, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, komen. Achterkant: * Het terras aan de woningzijde zal bestaan uit beton tegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, 8 x 5 tegels * Het terras aan de achterkant van de tuin zal bestaan uit beton tegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, 4 x 3 tegels * Pad van terras aan de woningzijde naar de poort zal bestaan uit een combinatie van beton tegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, en Tumbelton waalformaat. * Resterende oppervlakte terrassen en paden zal bestaan uit Tumbelton waalformaat,leg patroon elleboogverband * Borders, 3 lagen hoog, * In het midden gras, word zelf gelegd. Er is een tekening beschikbaar met de diverse afmetingen.

Carport en paden herbestraten

Het herbestraten en ophogen van een carport en paden om het huis. In totaal gaat het om +/- 110 m2. Het betreft stenen klinkers en waalformaat en 100 tegels van 50/50 cm. Het gedeelte bij de carport verdichten/verharden. Leveren van zand en repac voor verdichting. De huidige bestrating moet herlegd worden.

Terras en oprit ophogen

Het betreft de huidige bestrating verwijderen, de boel ophogen en de bestrating opnieuw plaatsen. Het is ongeveer 21 vierkante meter oprit (voor) en ongeveer 22 vierkante meter terras achter. Voor zijn het betonstenen waalformaat (halfsteens) met wat rollagen er tussen. Achter zijn het tegels van 40 bij 60 en een paar stroken waalformaat (halfsteens). Het terras is bereikbaar via de achterom en de man en zoon kunnen helpen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuin bestraten met cobblestones

Ik heb een tuin van ongeveer 57 m², die ik wil laten egaliseren en daarna bestraten. Het gaat om heel divers straatwerk. Er moet 7,7 m² cobblestones worden gelegd van 10 x 10 cm in een soort cirkel. Verder moeten er tegels van 58 x 39 cm worden geplaatst en Waalformaat steentjes van 20 x 5 cm. Het gaat om een terras van 18 m² en een pad van 7,7 m². Ik heb de materialen al liggen en heb hier ook al voldoende zand voorhanden. Ik bespreek graag de gewenste uitvoering van de bestrating en ontvang daarna een offerte.

Bestrating renoveren en uitbreiden in een achtertuin

Wij willen de bestrating in onze achtertuin laten renoveren. Er zijn nu twee terrasjes met een tussenstuk. Er liggen waalformaat betonklinkers. Ik zal zelf de oude klinkers verwijderen en schoonmaken voor hergebruik. Wij willen dan een terras, bestaande uit klinkers met daarin vlakken met tegels van 60 x 40 cm. Er moet ook een stukje worden afgegraven en zand worden aangevoerd. Het gaat om ongeveer 70 tot 80 m² bestrating die moet worden gelegd. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen een prijsopgave.

Terras ophogen

Ophogen met 15 cm van 39 hardstenen tegels met deels trottoirbanden. Tevens ophogen terrastrap van waalformaat stenen met betonbielzen, totaal ca. 25 m2.