Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels in voortuin omdraaien en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels in voortuin omdraaien en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels in voortuin omdraaien en ophogen

Oprit/voortuin bestraten

De tegels van de oprit van 5 bi 10 meter en van de voortuin van 10 bij 1.80 meter dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe tegels gelegd te worden. Het is niet duidelijk of er opgehoogd moet worden.

Pad in voortuin met betontegels

Pad in voortuin met betontegels 50x50x5 cm, 11 m2. Schellevis anthraciet heeft de voorkeur. Opsluitbanden mogen van goedkoper merk. Rechthoekig ontwerp zonder zaagwerk in de tegels, wel twee keer zagen in opsluitbanden. Zandbed dient nog wat aangevuld met plm 2 m3, aantrillen is nodig.

Voortuin ophogen

Ik wil graag m'n voortuin laten ophogen met 5 cm en ruimte maken voor plantenbakken. Zand krijg ik van de woningbouw. Sezelfde tegels gaan er weer in. Ook wil ik ongeveer 15 m2 worteldoek onder de tegels leggen. Mijn hele voortuin is 20 m2.

Voortuin bestraten

Het bestraten van de voortuin. De tuin is zo rond de 19 m2. Er ligt op dit moment wat grind in met wat houten vlonders. Dat zou ik er zelf uit kunnen halen. Dan moet het nog wel een stukje uitgegraven worden en nieuw zand aangebracht worden. En dan bestraten met 50x50 beton tegels die lever ik zelf aan. Wat zou dat ongeveer gaan kosten?

Bestraten voortuin

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn voortuin, totaal 12 m², opnieuw kan bestraten met al aanwezige 60 bij 60 cm tegels. De oude tegels verwijderen wij zelf.

Bestrating leggen

Het laten leggen van bestrating (grote tegels) in voortuin (13 m2). Het laten leggen van bestrating (grote tegels) in achtertuin (30 m2). Oude tegels verwijderen en egaliseren.

Voor- en achtertuinen bestraten met keramische tegels

Achtertuin 52 m2 gras met een gedeelte tegels Voortuin is 25 m2 gras met looppad van tegels. Wil nu alles met keramische tegels gelegd worden.

2 opritten betegelen en een pad naar de voordeur maken

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 2 parkeer opritten in de voortuin, met grote tegels. Voor beide opritten komt dit neer op 15 m2. Verder moet het pad van de stoep naar de voordeur gedaan worden in dezelfde tegels. Dit is ongeveer 15m2. Naast de opritten moet er splitmatten en split aangebracht worden. Misschien gaat het ook om het deels afgraven en ophogen met zand.

Voortuin renoveren en betegelen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan renoveren. Het gaat ongeveer 20 m2 wat opnieuw betegeld moet worden. Daarnaast zijn er 2 planten in de voortuin die moet blijven.Dus rondom mooi betegelen. Momenteel zitten 2 kleine stronken erin (die wij ook eruit kunnen halen) en rondom helemaal met stenen. Dit moet eruit gehaald worden en vervangen worden door tegels oid. Waarschijnlijk gaat het ook om deels ophogen van de tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Bestrating voor- en achtertuin

Het gaat om volledig bestraten van de voor- en achtertuin. De voortuin is 43m2 en ik wil daar mijn auto gaan parkeren. Op dit moment heeft de voortuin, 2 gedeeltes wat dient als tuin. Waar op dit moment tegels liggen, ligt zand als ondergrond. De achtertuin is 47m2 en ook hier zijn er 2 opgehoogde gedeeltes die als tuin in gebruik zijn. Waar reeds nu tegels liggen, heeft zand als ondergrond. Zelf kan ik met hulp van vrienden, de oude tegels eruit halen alsmede de begroeiing die zich in de tuin bevindt. Deze oud tegels wil ik niet meer gebruiken. De tuin is bereikbaar per achterom.