Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels vervangen

Bestrating vervangen

Mijn Zij tuin heeft last van verzakking. het gaat hierbij om 20 m2. Graag zal ik de zij-tuin willen ophogen en nieuwe tegels willen aanleggen.

Kleine renovatie dakterras

Wij zoeken iemand die ons dakterras (op uitbouw) kan vervangen en er nieuwe dakbekleding op kan aan brengen. Het water stroomt nu niet goed weg en we zouden er graag tegels/hout op willen hebben. Het gaat om ongeveer 15 m2, waarbij er 3 dakramen in de uitbouw zitten

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Oprit en terras vervangen

We gaan een nieuw huis kopen en inventariseren vast wat de kosten zouden zijn voor het vervangen van de oprit en terras van totaal ongeveer 130m2. Er liggen nu standaard tegels 30x30. We willen graag klinkers. Omdat het een groot opp is willen we graag wel zo goedkoop als het kan.

Terras aanleggen

Er ligt nu een terras met hardhouten planken. Het is 70 m2. Ik wil het graag laten verwijderen, afvoeren en het door keramische tegels laten vervangen.

Hardsteen tegels (3cm dik) leggen onder overkapping achtertuin

Leggen van 7 x 3.5 hardsteen tegels van 3cm dik onder overkapping in de achtertuin. Geen voeg gewenst! In een zand / cementmix. Terras dat vervangen moet worden door de hardsteen tegels, zie bijlage. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het leggen en een meerprijs voor het verwijderen van de bestaande grindtegels.

De bestrating van een oud terras vervangen

Ik zoek een stratenmaker voor het vervangen van een terras van 3 bij 5 meter. Het is voor mijn vader van 84 dus graag inclusief verwijderen oude tegels en afvoeren, zand aan- en afvoeren en tegels. Ik heb graag dat er gebruik wordt gemaakt van grote tegels met zo min mogelijk oneffenheden. De achtertuin is door de woning heen bereikbaar.

terrastegels leggen

gaarne een offerte voor het vervangen van grindtegels voor een ander soort terrastegel. Het gaat om ongeveer 40 m2 wat ik waarschijnlijk zelf eruit ga halen. De nieuwe terras tegels zou ik graag 60x60 willen hebben, ik ga zelf nog kijken wat voor soort terras tegels ik graag zou willen.

In de voor- en achtertuin bestrating vervangen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn voor- en achtertuin kan bestraten. Het betreft 50 m² waar nu tegels liggen, deze dienen door de vakman verwijderd te worden.

Oprit vervangen

Onze oprit is 5,80 breed x 8,50 lang en aan vervanging toe. Wij vinden de look van een grijze betonnen oprit erg mooi en zijn benieuwd naar het prijskaartje wat hierbij komt kijken. Het optisch voegen zodat het lijkt of het gigantische tegels zijn vinden wij mooi, maar geen voegen misschien nog mooier. Graag horen we hier de prijsverschillen van. De oprit is nu half betegeld en half grind wat nog afgegraven zal moeten worden.