Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels van terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels van terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels van terras vervangen

Terras aanleggen

Wij willen de achtertuin van ongeveer 140 m2 helemaal bestraten met grote beton tegels, er ligt geen zand. Oude tegels halen we zelf weg. Er zal opgehoogd moeten worden, zand wil ik ook graag laten regelen. We hebben een achterom. Rond eind mei zouden we willen beginnen.

Bestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een echte stratenmaker die ons terras en voortuintje opnieuw wil bestraten. Het terras is in het voorjaar van 2017 gelegd en is nu verzakt (nieuwbouw). Wij willen de huidige tegels hergebruiken. Tegels zijn 60 x 60. Wij zullen zelf de tegels eruit halen. Wij vinden het prettig dat u eerst komt kijken bij de klus zodat wij later niet voor verassingen komen te staan. Wij laten eerst een overkapping plaatsen en willen dus daarna dat het terras er weer mooi strak in komt liggen, met een mooie harde voeg ( waar geen onkruid tussen kan komen) Verwachte datum voor de klus is eind mei.

Sierbestrating en houten terras in de achtertuin leggen

We willen een deel van onze achtertuin betegelen (pad en achterplat) en een terras van hout laten leggen. Beiden delen zijn ongeveer 20 m2. We willen het graag in een baksteenachtig steentje. Graag willen we overleggen wat handig is wie de tuin leeghaalt. We willen graag dat de vakman voor zand en tegels zorgt. We hebben een achterom.

Een terras met keramische tegels aanleggen

Ik zoek een vakman die mijn achtertuin kan voorzien van keramische tegels. Wij willen graag een terras professioneel laten aanleggen. In onze achtertuin hebben wij al ophoogzand gestort en verspreid over een oppervlakte van 3.5m x 6m (totaal 21 m2). Wij hebben dit zand nog niet aangedrilld of met banden omlijst. Hier willen wij keramische tegels van ongeveer 50cm x 50cm laten leggen. De achtertuin is alleen te bereiken via de woning.

Terras egaliseren met betontegels

Achtertuin egaliseren en betegelen met betontegels 50 x 50 en klinkers (2 rijendik)tussen de tegels. Tuin ong 30 m2. De helft van de tegels ligt er nog, die wil ik klaar leggen voor vervoer, graag afvoeren door u. Achterom is aanwezig.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Het terras is ongeveer 36 m2 groot, dan nog een pad langs de patio en schuurtje van ongeveer 5 x 2 + 10 m2. Liefst tegels van 1 x 1 m2 of anders 60 x 60 m2. Terrastegel Geoceramica Flow Taupe 60 x 60 x 4 cm. Er liggen nu oude stoeptegels (30 x 30 ). Ondergrond zand. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.

Oprit en terras aanleggen nieuwbouwhuis

Gaat om het aanleggen van een oprit en terras van mijn nog te bouwen nieuwbouwhuis. Graag ontvang ik een prijsindicatie, zodat ik weet met welke kosten ik rekening dien te houden. Oprit van 50-55 m2. Heb nog geen stenen, deze graag meenemen in de prijs. En terras gedeelte is ongeveer 45 m2. Hebben ook nog geen tegels. Hier willen wij het liefste grote tegels hebben. Het gaat om een nieuwbouwhuis, dus rondom is alleen naar zand. Als alles goed verloopt kunnen wij het eind deze maand kopen.

Terras aanleggen en keerwanden van beton vervangen door hout

Het (opnieuw) laten aanleggen van het terras van ongeveer 80 m2. Nu liggen er stoeptegels. We willen graag klinkers (zoals waaltjes). Daarnaast willen we een betonnen keerwandje tussen terras en tuin laten vervangen door hout, dit is bij het terras aan de achterkant die hoger gelegen ligt dan vooraan. Onze tuin heeft verschillende hoogtes. We hebben een dijkwoning. Het terras ligt wel op de juiste hoogte, we hebben een paar jaar terug een lekkage gehad doordat vermoedelijk het terras te hoog lag. We hebben een achterom. Oude tegels graag verwijderen en afvoeren.

Een terras voorzien van nieuwe tegels

Ik zoek een stratenmaker die ons terras kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 36 m2 (6 bij 6). De bestaande bestrating mag verwijderd worden, daarna gaat het waarschijnlijk om egaliseren en de nieuwe bestrating leggen.

Een stuk van een terras egaliseren en herstellen

Een deel van ons terras is verzakt. Het stuk wat geëgaliseerd zou moeten is plm. 4 x 4. De tegels blijven dezelfde, het gaat echt om loszittende tegels waaronder geëgaliseerd moet worden.

Partners

Partners van Casius