Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels snijden en stukje tuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels snijden en stukje tuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels snijden en stukje tuin bestraten

Tegels snijden en stukje tuin bestraten

Een klein stuk van de tuin nl. 0.35 meter breed en ongeveer 4,5 meter lang waar voorheen een plantenbak was dient bestraat te worden. De tegels die ik heb zijn 60 cm x 40 cm dus er dient ongeveer 5 cm vanaf gezaagd te worden. De zwarte aarde hoeft naar mijn mening niet uitgegraven te worden.

Afwerking betegeling tuin

Wij zoeken een partij die 24 tegels kan snijden en vervolgens banden om de tuin kan plaatsen. De tegels en banden zijn al in bezit. De rest van de tuin is al afgewerkt.

Achtertuin aanleggen in wildverband

Tegels leggen in achtertuin, egaliseren zelf, voeren zelf oude tegels af er staat een puincontainer. Spullen allemaal aanwezig behalve om tegels te snijden. Tegels bestaat uit wildverband. Grootste tegel is 60 cm bij 40 cm en 5 cm dik. Oppervlakte ongeveer bij elkaar 30 m2.

Acht tuintegels op maat laten snijden

Ik heb 60x60 tuintegels liggen in me tuin waarvan ik 8 tegels in een rechtelijnbop maat wil laten snijden (inkorten). De tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin aanleggen met nieuwe tegels

In de achtertuin moeten de oude tegels verwijderd worden, grond opnieuw egaliseren en nieuwe tegels van 60 x 60 x 4 gelegd worden. Tuin is 10m lang en 5m breed. Her en der waarschijnlijk tegels op maat snijden.

Terrastegels leggen in de achtertuin

Ik wil tegels laten leggen in het terras van de achtertuin. Terras is 6,3 meter bij 3,3 meter. Er ligt nu 4 cm dikke bestrating, die ik verwijder. De nieuwe tegels zijn keramisch van 60 x 60 x 2 cm. Dus 2 cm. ophogen, tegels snijden en leggen, is het werk. Ik zorg voor extra wit zand. De opsluitbanden liggen al klaar. We hebben een achterom. Er hoeft niks afgevoerd te worden.

Tuintegels op maat snijden en opnieuw zetten

Wij hebben net een uitbouw achter de rug en hierdoor dient en een deel van ongeveer 10 m2 opnieuw bestraat te worden in de tuin. Er is genoeg zand aanwezig en de tegels dienen eventueel bijgesneden te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuintegels op maat zagen snijden

Ik moet ongeveer 25 terras beton tegels snijden van 4 cm dikte. Ik kan ze eventueel brengen omgeving den haag. Ik heb maten berekend.

Tegels in de voortuin laten leggen

Ik wil graag de voortuin 10 m2 van betegelen. Graag offerte en wat er allemaal bij de prijs zit inbegrepen (tegels snijden, eigen zandophoping, machine om alles glad en stevig te maken). De huidige tegels verwijder ik zelf. De voortuin is ongeveer 10 cm verzakt.

Achtertuin laten bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten. De achtertuin is al reeds afgezet met schuttingen en is afgewerkt met een opstaande rand. Er dient voorafgaand vermoedelijk 10 cm opgehoogd te worden, omdat er momenteel houten vlondertegels liggen die op een houtenframe zijn geplaatst. Ik zou graag betontegels willen laten leggen van ongeveer 60 x 60 cm. Er zijn dient veel op maat gesneden te worden aangezien er nauwelijks haakse hoeken zijn in de tuin. Ik zou graag tegels via Gamma thuis willen laten bezorgen. Oude vlonders dus graag vervangen en de randen van de achtertuin op maat laten snijden. Zelf maken we alles leeg en leggen we worteldoek op de grond De vraag is dus om een onderlaag aan te brengen en te betegelen.