Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels ophogen en gras deels tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels ophogen en gras deels tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels ophogen en gras deels tegelen

Ophogen én nieuwe tegels voor én achtertuin in spijkenisse én schuttingen zsm

De achtertuin is 27m2 ophogen én betegelen

Tuin opgraven, ophogen en bestraten

Ik wil onze voortuin van 15 m2 uitgraven, ophogen met zand (zand reeds in bezit (3 kuub)) en bestraten met alleen tegels.

Bestraten met stoeptegels en klinkers

Het opnieuw ophogen en bestraten van ongeveer 80 m2. Met de al aanwezige tegels en klinkers weer de tuin bestraten. Ik heb een achterom.

Terrastegels leggen

Van de tuin wil ik 35 m2 bestraat hebben. Tegels, keramische terrastegel van 60 x 60 x 2 cm, heb ik al aangeschaft en komen eind deze week binnen. Het ophogen en leeghalen van de tuin doen we zelf. Het zal gaan om het egaliseren en leggen van de tegels. Het liefst z.s.m.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, betreft een oppervlakte van 45 m2. Tuin wordt momenteel door ons leeggehaald, ook borders gaan weg. De tuin moet opgehoogd worden, onze inschatting is dat er 4 kuub ophoogzand nodig is. Naast ophogen, bestraten uiteraard ook plaatsen (stellen) van opsluitbanden. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op welke tegels wij mooi vinden, waarschijnlijk worden deze 30 bij 60 4 cm dik (A kwaliteit) van het merk Excluton.

Terras ophogen en betegelen

Terras van 54 m2 15 cm ophogen en tegels plaatsen. Materiaal afvoeren afhankelijk van de prijs. Is een hoekhuis en het is goed toegankelijk.

Tuin ophogen

Ophogen ongeveer 50 m2 tegels achtertuin verzakt. Met zand geen groen aanwezig. Zie hierboven ophogen simpel met zand achtertuin uitsluitend met de oude tegels klein budget.

Achtertuin ophogen en opnieuw bestraten

Tuin van 5.70 m bij 11 meter met bestaande tegels. Er is een achterom. Alleen ophogen en de stenen er weer inleggen. Waarschijnlijk nog een tuin van 21 m2! Graag ook meenemen in de offerte.

Oprit bestraten

De tegels van de oprit wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna moet er nieuwe bestrating gelegd worden. Ophogen is waarschijnlijk niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Tuin verhogen en bestaande tegels terugleggen

Door de zachte ondergrond is onze tuin in 7 jaar tijd behoorlijk verzakt. Het gaat om ongeveer 50 m2. Wij willen dit laten ophogen en de bestaande tegels voor ca. 30 m2 terug laten leggen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.