Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels ophogen en gras deels tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels ophogen en gras deels tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels ophogen en gras deels tegelen

Oprit en terrassen aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis. 110 m2. Hier moet de oprit inclusief het pad langs uitbouw betraat worden (130 m2). Verder is er nog een terras dat aangelegd dient te worden (150 m2). De grond moet nog opgehoogd en we zoeken een betaalbare oplossing die ook nog wel mooi er uit ziet en nagenoeg volledig onderhoudsvrij is. De tegels schaf ik zelf aan. 30 x 20 cm voor de oprit en 80 x 80 of 100 x 100 voor het terras. Materiaal voor het ophogen en egaliseren wil ik graag via de vakman laten verlopen. De betonnen damwand aan een zijde is iets verschoven. Dit moet nog gereconstueerd worden door de aannemer. Misschien heeft dit invloed op de planning, maar in principe willen we halverwege maart van start gaan.

Tegels in de tuin ophogen

Wil graag tuin opgehoogd hebben met dezelfde tegels. Ongeveer 40 m2.

Tuin ophogen en bestraten

De achtertuin is ongeveer 60 m2 groot. Er ligt nu vooral veel kleigrond en als het regent blijft het water liggen. Graag willen wij de tuin ophogen met zand en daarna een deel van 42 m2 laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin is via een brandgang te bereiken.

Tegels ophogen en gras deels tegelen

Tegels ophogen en de helft van het gras moet ook betegeld worden. Met een simpele tegel

Achtertuin bestraten en inrichten

De tuin is deels langwerpig/rechthoekig met aan een kant een border, gras, middenin een tegelpad, dan weer gras en een border. De tuin is 505 cm breed en 600 cm diep. Aan de rechter kant wil ik 30 x 30 cm tegels laten leggen. Dat is 8 a 10 m2. Ook 6 schuttingdelen en een deur van 110 x 180 cm plaatsen (4 + 2 met daartussen de deur). 18 mm planken met betonnen palen. Egaliseren l+ ophogen & schutting offerte apart in 2 delen. Zand graag meebrengen. Overige materialen in overleg.

Voor- en achtertuin ophogen en betegelen

Ik wil de voor- en achtertuin graag ophogen en opnieuw betegelen. Het gaat om een oppervlak van totaal ongeveer 140 m2. Er zijn gedeeltelijk tegels aanwezig (20 x 30 cm). Wij willen graag de tegels van de voortuin (40 x 40 & 50 x 50 cm) vervangen met dezelfde tegels (20 x 30 cm) als in de achtertuin.

Tuin ophogen en tegels leggen

Ik wil dat mijn tuin verhoogd wordt en dat er gelijk nieuwe tegels op komen.

Parkeerplaats ophogen en egaliseren

We hebben een parkeerplaats voor twee auto’s. Het terrein is ongeveer 11 diep bij 6 meter breed. Het terrein is momenteel voor een deel bestraat met oude betontegels en is flink verzakt (plasvorming) en onkruid en gras groeit tussen de tegels door. Onze vraag: Wat gaat het ons kosten als we ons parkeerterrein laten ophogen met gebroken puin, vervolgens egaliseren en aan trillen? Wat ons betreft hoeven de oude tegels niet verwijderd te worden Om onkruidgroei te voorkomen moet er eerst een antiworteldoek 11 x 6 m. Om “weglopen” van de bodembedekking te voorkomen plaatsen van een barrière (opsluitbanden) aan de rechterkant van het terrein over een lengte van ongeveer 6 meter. Zorg voor een aansluiting aan het bestaande wegdek (asfalt).

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras in de achtertuin laten aanleggen van ongeveer 13 vierkante meter, inclusief ophogen met zand! Tegels van 60 x 60 x 4 cm. Het liefst nog voor de kerstvakantie. We kunnen een partytent neerzetten, zodat alles droog blijft! De grond is niet echt nat want er ligt dik plastic erover. Het gaat om een tuin van 13 m2.

Stoep vervangen door klinkers

Graag willen wij onze oude stoep vervangen door klinkers. Het gaat om een stoep bij 8 woningen met een oppervlakte van ongeveer 100 m2. De tegels die er liggen mogen worden verwijderd en afgevoerd en de klinkers gelegd. Ophogen is niet nodig.