Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels op het balkon leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels op het balkon leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels op het balkon leggen

Vlonders op balkon leggen

Ik wil graag kunststof vlonder op mijn balkon. Boven mijn bestaande tegels. De afmeting lang 6.65cm en breed1.35

Balkon betegelen

balkon 2,80 x 2,80 laten betegelen. vloer bestaat uit beton. Keramische tegels zat ik aan te denken, als u hier een goed optie voor heeft liggen graag meenemen in de offerte.

Terrastegels (natuursteen) leggen op balkon

Ik wil graag terrastegels (natuursteen) laten plaatsen op een balkon van +-4 m2. Verder vraag ik me af of het mogelijk is om hiervoor tegeldragers (zie bijgaande foto) te gebruiken. Foto's van het balkon bijgevoegd. Als dat niet mogelijk is kan het ook op de reguliere wijze geplaatst worden. Het gaat om een betonnen terras op de 3e verdieping, de verdieping is gewoon met de lift bereikbaar. De tegels schaf ik zelf aan.

Balkon wpc tegels leggen

Gaat om circa 10 m2, 5.40 x 1.90m balkon kunststoftegels van 30 bij 30 cm incl. Uitvullen i.v. hoogte verschil. Ligt nu kunstgras, dat verwijder ik zelf

Patio bestraten

patio. cq binnentuin betegelen. 14 m2 met waarschijnlijk tegels van 60x60x4, tegels aanwezig, zand aanwezig, aan 1 zijde 4 meter goot voor afvoer hemelwater, kan misschien korter door een balkon die er half overheen hangt, aansluiten op riool, buis van riool aanwezig, eventueel wel leveren van afvoergoot met de nodige hulpstukken. Het voorbereidende werk zullen wij zelf doen.

Balkon betegelen

Ik wil het balkon laten betegelen. Het balkon is op de 11e etage. De afmeting is 1.95 x 5.65 m. Er ligt tegen het huis een goot. We vragen ons af of deze ook betegeld kan worden, deze is 5.65 x 0.25 m. Graag ontvangen wij een offerte. Ik neem aan dat het bedrag exclusief tegels is. Bij voorbaat bedankt.

Balkon opnieuw betegelen

Het betreft een bovenwoning met een vóór balkon van ca. 3.75 m2 (4.2 x 0.90) en een achterbalkon van ca. 9.75 m2 (4.05 x 2.4) op de eerste verdieping. Het balkon vóór is belegd met balkon trottoir tegels op een zinken ondergrond met kunststof hoek onderleggers. Het achterbalkon heeft een bitumen ondergrond en is ook belegd met balkon trottoir tegels op kunststof hoek onderleggers. Wij willen een prijsopgave inclusief opnemen en afvoeren van de huidige tegels, welke 30 cm x 30 cm meten. Verder zijn we ons aan het informeren over het systeem van leggen en de keramische soorten bij Dreen Ceramica in Tilburg en Exclusieve Dakterrassen in Woudenberg. Het werk zal in april of mei uitgevoerd kunnen worden.

Vlonderterras aanleggen

Ik wil een vlonder terras aan laten leggen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Huidige situatie balkon +/- 30 m2 bedekt met tegels.

Het betegelen van mijn balkon

Een balkon van 5,80 lang en 1,37 breed, deze wil ik laten bekleden met composiet tegels. Het is de bedoeling dat de prijs voor de tegels terug komt in de offerte.

Balkon: opnieuw tegels leggen

Ik ben op zoek naar nieuwe tegels voor mijn balkon. De oude tegels (zie foto) zijn eraf gehaald, alsook het grind. Ik wil het graag opnieuw laten leggen en benieuwd naar de prijzen van jullie tegels en de kosten van het leggen. De afmetingen van het balkon zijn ongeveer 120 x 350 cm.