Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels aanleggen in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels aanleggen in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels aanleggen in de achtertuin

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Onze achtertuin van van zo'n 45 m2 moet bestraat worden. Werkzaamheden zijn leeghalen van oude tegels (inclusief afvoeren). Zand storten en nieuwe tegels leggen. Tuin is goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Achtertuin compleet aanleggen

Ik wil tegels plaatsen in de tuin van 25 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 30 cm.

Achtertuin bestraten en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5. 5 meter breed en max 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuintuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilindes. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden.

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen dat circa 10 cm boven het maaiveld ligt. Het huidige zandbed is eerder al gedrild. De tegels zijn 60 x 60 x 2 Solid stone spots. De afmeting is ongeveer 250 cm bij 640 cm.

Terras en pad in tuin aanleggen

Er dient zo'n 25 m2 betegeld te worden, een terras en een pad naar achteren in de tuin. Een mix van Waaltjes/kleine steentjes en betontegels voor het terras gedeelte waar een tafel komt te staan. De huidige ondergrond is deels cement met tegels er in gelegd, dit moet er uit,en verder gras/zand ondergrond. Er is geen achterom, de vakman dient zijn materialen via de woning aan te leveren.

Bestrating aanleggen

De tuin is leeggehaald door een grondverzetbedrijf. Het ophoogzand en de tuinaarde is gestort. de hele tuin is reeds op hoogte enklaar om de bestrating aan te leggen. Werkzaamheden: 93 m2 bestrating inclusief opsluitbanden. Met tegels van 60 x 60 cm 60 opsluitbanden 5 x 20 45 m2 grastegels oprit 1 m3 grind Alle materialen zijn al aanwezig. Alle overige werkzaamheden worden door ons zelf gedaan.

Achtertuin aanleggen

Graag willen we de bestrating laten aanleggen van 60 x 60 cm tegels 68 m2. In de hoek van de tuin willen we 2 bij 2 meter gras leggen dus hier omheen moet een bandje gelegd worden. Tot slot een plantenbak van 3 meter lang, 60 cm breed met betonblokken. Daarnaast 10 spotjes in de tegels. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Graag een tuin aanleggen van een nieuwbouwwoning. Tuin is reeds uitgegraven. Er ligt nu cementzand los in. We willen keramische tegels van 1.7cm dik laten leggen. Betreft 35 m2 in de voortuin en 10 m2 in de achtertuin. De achtertuin heeft geen achterom. Wat kost gestabiliseerd zand hiervoor? Wat kost het bestraten? Tegels schaffen wij zelf aan.

Achtertuin aanleggen

Grasveldje moet deels worden uitgegraven en worden bestraat met L 60 x B 40 cm tegels. Bij elkaar ongeveer 49 m2. Eventueel ook het plaatsen van een schutting, maar dat is optioneel.

Achterterras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen in de achtertuin. Ik wil hiervoor tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Het oppervlak is 40 m2.