Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stukje tuintegelvloer renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stukje tuintegelvloer renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stukje tuintegelvloer renoveren

Stukje tuintegelvloer renoveren

Ik heb een tuin met tegels, maar die zijn op veel plaatsen verzakt en daardoor ligt een en ander nogal ongelijk. Nu wil ik een tuinhuisje in de tuin zetten en daarvoor heb ik dan een egaal stuk vloer van de tuin nodig (1,30 a 1,92 meter) om het huisje stabiel op te kunnen plaatsen. Dat betekent dat er in in een hoek van de tuin 1,5 a 2,0 meter van de tegels eruit gehaald moeten worden (ze liggen op zand) en opnieuw waterpas erop gelegd moeten worden). Kan ik niet zelf. De tegels veel te zwaar (de tegels zijn 41,5 x 41,5 cm en er ligt ook een stuk goottegels op de betreffende plaats, waarin een putje is opgenomen dat verplaatst zou moeten worden. Mogelijk kan het putje meteen verlaagd worden of verwijderd.