Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stuk tuin betegelen in cement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stuk tuin betegelen in cement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stuk tuin betegelen in cement

Stuk tuin betegelen in cement

Ik wil een stuk 3 bij 3 meter betegelen. Gewoon goedkope maar sterke tegels in cement. Kunt u dat aanleggen?

Stukje tuintegelvloer renoveren

Ik heb een tuin met tegels, maar die zijn op veel plaatsen verzakt en daardoor ligt een en ander nogal ongelijk. Nu wil ik een tuinhuisje in de tuin zetten en daarvoor heb ik dan een egaal stuk vloer van de tuin nodig (1,30 a 1,92 meter) om het huisje stabiel op te kunnen plaatsen. Dat betekent dat er in in een hoek van de tuin 1,5 a 2,0 meter van de tegels eruit gehaald moeten worden (ze liggen op zand) en opnieuw waterpas erop gelegd moeten worden). Kan ik niet zelf. De tegels veel te zwaar (de tegels zijn 41,5 x 41,5 cm en er ligt ook een stuk goottegels op de betreffende plaats, waarin een putje is opgenomen dat verplaatst zou moeten worden. Mogelijk kan het putje meteen verlaagd worden of verwijderd.

Sierbestrating leggen

De klus betreft sierbestrating leggen op een stuk van 134 m2 in gehele tuin en eventueel ook gras 70 m2 en trampoline flatground.

Terras leggen met terrastegels

Ik wil in onze achtertuin graag 58 m² bestrating laten leggen. Het gaat om een oud terras dat vervangen moet worden en een stuk dat nieuw moet worden betegeld, zodat er één geheel ontstaat. Ik wil hiervoor graag keramische tegels van 60 x 60 x 4 cm in een zandbed laten leggen. Ik heb de tegels nog niet gekocht, hiervoor mag ook een aanbieding worden gedaan. In mijn achtertuin kan eenvoudig een schuttingdeel worden verwijderd. Achter mijn tuin loopt een doodlopende weg. De bestrating loopt niet recht-toe-recht-aan. Bijgaande het ontwerp van het aan te leggen terras en werkomschrijving. Voor de werkzaamheden zal ik een schuttingdeel weghalen waardoor de tuin direct vanuit de straat toegankelijk is. Ik heb nog geen materiaal gekocht maar volgens de fabriek zijn de tegels uit voorraad leverbaar. Ik zou het op prijs stellen om meerdere offertes te ontvangen.

Sierbestrating aan laten brengen

Onze tuin is ongeveer 70 m2 een stuk gras en een stuk bestrating wou zouden overal bestrating willen hebben zwarte trommelstenen Mijn man is zelf stratenmaker geweest dus wil uiteraard zelf mee helpen.

Sierbestrating leggen

Het betreft een stuk tuin bij een caravan. Waarvan ik een stuk met kunstgras en een stuk bestraat wil hebben met boeren straatstenen. Er is nu een stuk siertuin en een stuk betontegels. De oude bestrating eruit halen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 45 m2 straten met boeren straatstenen. Optioneel de stenen leveren.

Achtertuin bestraten en hoogteverschil creëeren

Wij zijn sinds januari 2017 eigenaar van een voormalige huurwoning uit bouwjaar 1986. Er is al ruim een jaar niets aan de tuin gedaan en we willen er nu binnenkort iets moois van gaan maken met hulp van vakmensen De achtertuin meet 50 m² en is nu voor een deel bestraat met klinkers en voor een deel is er aarde met wat onkruid. We willen de tuin laten afgraven en egaliseren. Daarbij willen we een hoogteverschil laten aanbrengen, zodat er achter de woning een iets verhoogd terras ontstaat van 35 m². Achter in de tuin willen we een stuk van 14 m² met gras. Het terras moet worden voorzien van worteldoek en daarop tegels van 60 x 30 x 4 cm. In het terras willen we een uitsparing voor een klein moestuintje van 2,5 x 1,5 meter. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Deel van de tuin laten bestraten

In mijn achtertuin heeft een tuinhuisje gestaan, dat is nu weggehaald. Ik zou het stuk van ongeveer 5 m2 (zie foto) graag laten bestraten. Het moet ook een beetje worden opgehoogd, er zit nu een soort gat. Wij hebben de tegels al, qua materiaal hoeft er dus alleen voor de randen, en zand, geleverd te worden.

Onbetegeld stuk tuin betegelen

Graag wil ik in het onbetegelde stuk (zie foto) tegels laten zetten. Dit stuk zal ongeveer 2 bij 6 meter zijn. als het kan, wil ik graag dezelfde tegels die er naast liggen.

Kleine tuin leeghalen en bestraten

9m2 uitgraven het verwijderen van de planten incl afvoeren, en dan het stuk bestraten. En een stronk moet verwijderd worden.