Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stuk tuin betegelen in cement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stuk tuin betegelen in cement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stuk tuin betegelen in cement

Tuintegels en een stukje kustgras leggen

Het laten leggen van tuintegels 60x60 cm en een stukje kunstgras van 3x3 m. Het gaat om de achtertuin, er ligt nu een stuk gazon en betontegels van 30x30 cm. De tuin is 4,5 x 9 m. Er staat een schuur van 2,2x3,10 in. Ik kom dan uit op 33,5 m2 Het bestraten is 24,50 m2 Het kunstgras 9 m2

Oprit aanleggen

In hoek van tuin moet oprit worden aangelegd. Grindtegels liggen al op het stuk grond, zand en opsluitbanden moeten worden geleverd. Deel grond afgraven en afvoeren om ruimte te creëren voor zandlaag en vervolgens betegelen.

Stoeptegels leggen

Het verwijderen van een stuk tuin met onkruid en leggen van tegels (30x30) het is ongeveer 40m2.

Terras vergroten

Wij willen het terras in de achtertuin vergroten met een stuk van ongeveer 8 m2. De bestrating moet met dezelfde klinkers gebeuren die er al liggen (eenvoudige rode). Er ligt nu gras. De achterkant van de tuin is te bereiken via een lange brandgang van 1 meter breed. Oude gras mag u afvoeren.

Tuin aan de voorzijde ophogen en bestraten

Ik wil de voorzijde van mijn huis laten ophogen, dit gaat om een stuk grond van 6 m x 7 m. Het geheel zal een centimeter of 10 moeten worden opgehoogd. Gelieve de bijgevoegde foto te bekijken voor meer details. Mogelijk kunnen we overleggen over eventueel nieuwe bestrating.

Achtertuin bestraten

Opnieuw bestraten achtertuin met keramische tegels van 60 x 60 cm. Tuin is ongeveer 45 m2. Beide zijde moet een border komen voor beplanting. Tevens een stuk kunstgras van ongeveer 3 x 2 meter. Maar dit nader te bepalen.

Tuin bijna helemaal bestraten

Wij hebben een tuin van ongeveer 55 vierkante meter. Op dit moment ligt er voor een groot deel bestrating en een stuk kunstgras. Wij willen onze tuin graag bijna geheel bestraten met grijze stenen van 60 bij 60 cm.

Tuin betegelen

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een terras in onze tuin. De tuin is 10 meter lang en 5.50 meter breed. Er was voornamelijk begroeiing in de tuin, dit hebben we al verwijderd. Waardoor hij naast het uitgraven ook een stuk omhoog moet.

Bestraten met Abbeystones en klinkers

Wij zijn op zoek naar goede stratenmakers om in onze tuin te bestraten. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Aanleggen van een terras met afmeting 3 x 4 meter bestraten met 60 x 60 cm tegels tussen opsluitbanden - Aanleggen van een pad tussen 2 terrassen met kleine klinkers met afmeting 6 x 0,90 meter met oplsuitbanden - Vergroten van een bestaand terras met abbeystones in wildverband. Dit zal een extra stuk zijn van 1 x 3 meter tussen opsluitbanden. Zou u ons een offerte kunnen sturen voor het bestraten inclusief het zandbed? De tegels zullen wij zelf verzorgen.

Terras aanleggen in deel van tuin

Ik heb een stuk tuin dat nogal dor is, ik zou daar graag een terras van maken. Grootte is niet precies aan te geven, zou graag persoonlijk offerte op maat willen krijgen.,