Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stuk tuin betegelen in cement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stuk tuin betegelen in cement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stuk tuin betegelen in cement

Stuk tuin egaliseren, grind en grindplaten leggen

We hebben een stukje grond van 4 bij 8 bij onze tuin gekocht. Het moet glad gemaakt worden en het plaatsen van grindplaten en grind. Het zal gebruikt worden als parkeerplaats.

Tuin met eenvoudige tuintegels bestraten

In de achtertuin ligt een stuk gras van ongeveer 3 bij 4 meter en verder tegels. De tegels en het gras dient te worden verwijderd en daarna opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 22 m2. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Tegels in een kleine tuin aanbrengen

Ik wil de huidige tegels in onze tuin vervangen. Ik wil overal dezelfde tegel met een effen kleur. Dit moet zo goedkoop mogelijk. De grond moet opnieuw vlak gemaakt/opgehoogd worden. Tegels mogen 60 x 40 cm (zie bijlage voor vorm van de tuin). De tuin is 4,20 meter lang en 3,20 meter breed, en er is nog een stuk aan de bovenkant met 2 rijen van 6 meter breed. Toegang tot de tuin is via het huis. Dat kan door het groot raam of door krappe gang.

Tuintegels aanleggen

20 m2 keramische tegels in tuin leggen en ongeveer 40 m2 betontegels. We willen onze tuin veranderen, nu liggen er koppelstones in gecombineerd met waaltjes. We willen dit veranderen in een stuk met keramische tegels, op de plaats van het tuinhuis, daar komt een veranda te staan, en de rest, naast wat kunst gras, met betontegels. Grondwerk moet voor een groot deel ook worden aangepast, onder de koppelstones ligt wel gele grond, maar er komen ook tegels waar nu kunstgras op zwarte grond ligt. Achtertuin is goed bereikbaar middels een gang van 1.30 meter breed naast het huis. Graag een prijs voor het leggen van de beide tegelsoorten

Stuk tuin betegelen in cement

Ik wil een stuk 3 bij 3 meter betegelen. Gewoon goedkope maar sterke tegels in cement. Kunt u dat aanleggen?

Stukje tuintegelvloer renoveren

Ik heb een tuin met tegels, maar die zijn op veel plaatsen verzakt en daardoor ligt een en ander nogal ongelijk. Nu wil ik een tuinhuisje in de tuin zetten en daarvoor heb ik dan een egaal stuk vloer van de tuin nodig (1,30 a 1,92 meter) om het huisje stabiel op te kunnen plaatsen. Dat betekent dat er in in een hoek van de tuin 1,5 a 2,0 meter van de tegels eruit gehaald moeten worden (ze liggen op zand) en opnieuw waterpas erop gelegd moeten worden). Kan ik niet zelf. De tegels veel te zwaar (de tegels zijn 41,5 x 41,5 cm en er ligt ook een stuk goottegels op de betreffende plaats, waarin een putje is opgenomen dat verplaatst zou moeten worden. Mogelijk kan het putje meteen verlaagd worden of verwijderd.

Sierbestrating leggen

De klus betreft sierbestrating leggen op een stuk van 134 m2 in gehele tuin en eventueel ook gras 70 m2 en trampoline flatground.

Terras leggen met terrastegels

Ik wil in onze achtertuin graag 58 m² bestrating laten leggen. Het gaat om een oud terras dat vervangen moet worden en een stuk dat nieuw moet worden betegeld, zodat er één geheel ontstaat. Ik wil hiervoor graag keramische tegels van 60 x 60 x 4 cm in een zandbed laten leggen. Ik heb de tegels nog niet gekocht, hiervoor mag ook een aanbieding worden gedaan. In mijn achtertuin kan eenvoudig een schuttingdeel worden verwijderd. Achter mijn tuin loopt een doodlopende weg. De bestrating loopt niet recht-toe-recht-aan. Bijgaande het ontwerp van het aan te leggen terras en werkomschrijving. Voor de werkzaamheden zal ik een schuttingdeel weghalen waardoor de tuin direct vanuit de straat toegankelijk is. Ik heb nog geen materiaal gekocht maar volgens de fabriek zijn de tegels uit voorraad leverbaar. Ik zou het op prijs stellen om meerdere offertes te ontvangen.

Sierbestrating aan laten brengen

Onze tuin is ongeveer 70 m2 een stuk gras en een stuk bestrating wou zouden overal bestrating willen hebben zwarte trommelstenen Mijn man is zelf stratenmaker geweest dus wil uiteraard zelf mee helpen.

Sierbestrating leggen

Het betreft een stuk tuin bij een caravan. Waarvan ik een stuk met kunstgras en een stuk bestraat wil hebben met boeren straatstenen. Er is nu een stuk siertuin en een stuk betontegels. De oude bestrating eruit halen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 45 m2 straten met boeren straatstenen. Optioneel de stenen leveren.