Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Strook voortuin naast oprit bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: strook voortuin naast oprit bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: strook voortuin naast oprit bestraten

Strook voortuin naast oprit bestraten

Een strook van ca. 1 bij 6 meter (voorheen tuintje met buxushaag) met stenen toevoegen/bestraten met tambour 15x15 antraciet (nog erbij te leveren)

Sierbestrating leggen

Gaat om ongeveer 90 m2 bestrating. Voortuin pad vanaf stoep naar voordeur en pad naar achtertuin met betonklinkers. Achtertuin bestraat met grote betontegels. En strook kunstgras, tuin is al opgehoogd met zand.

Bestrating voor- en achtertuin

Nieuwbouwwoning met voortuin (2 bij 5,4m) en achtertuin (9 bij 5,4). Bestraten met 50 x 50 cm tegels antraciet (recht niet in verband). Achtertuin in twee delen: terras aan gevel 3 bij 5,4 met sluitband rand terras, vervolgens strook 2,8 bij 5,4 niet bestraat (komt kunstgras). Daarna opsluitband met daarna 4 bij 5,4 tegels (min schuur 2 bij 3 meter) met sluitband bij poort (1 m). graag aangeven hoeveel m2 tegels nodig zijn en hoeveel meter sluitband en zand. zodat we weten wat geleverd moet worden.

Split/gravel oprit aanleggen

Het laten leggen van split in de voortuin en zijkanten huis. Er ligt opvulzand oprit is ook versterkt met puin. Oprit is 21 x 4,5 en strook naast huis 14 x 1 x2. Voorkant huis 8,5 x 4.

Voortuin bestrating

Ik wil mijn deels verzakte voortuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 12,81 m2. De groene strook mag verwijderd worden en betegeld. Hiervoor heb ik alle tegels.

Oprit aanleggen

Naast onze nieuwbouwwoning kunnen 2 auto's staan. Wij hebben deze reeds zelf uitgegraven en repak uitgespreid. Graag een offerte voor 8m x 3m Limburgs wit grind aanbrengen met platen en opsluitranden. Naast het grind willen aan beide kanten een strook van +- 40 cm met kasseien/courtstone Belgium Blue. Dus circa 6,5 m2 totaal aan stenen. Graag ook circa 0,5 m3 Limburgs wit extra tbv pad in voortuin.

Aanleggen van vlonder en plaatsen hekwerk

Onze voortuin is momenteel betegeld. Hier willen we deels een vlonder aanleggen. Het is circa 12 m2. Een strook van 6 x 0,75 m langs het huis en 2 x 4,75 m voor het huis. Eventueel kunnen ook nog andere werkzaamheden uitgevoerd worden. Zoals plaatsing van het hekwerk, ongeveer 20 meter.

Voortuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft voortuin nieuwbouw woning. Geel zand is al aangebracht bij de bouw. Zal nog aangetrilt moeten worden. Er komen tegels van voordeur naar stoep en een strook onder het keukenraam. Het zal gaan om tegels van 50 x 50 cm, totaal circa 25 stuks. Rondom de tuin moeten omsluitbanden of palissades gezet worden, totaal circa 22 m. Graag een offerte voor het aanleggen hiervan.

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij er niet hoeft te worden opgehoogd, misschien moet er wel een zandbed onder de tegels worden aangebracht. De achtertuin is ca. 50 m2 en moet met tegels van 30 x 60 x 5 worden betegeld met daarom heen een strook grind van ca. 30 cm (zodat u geen tegels hoeft te halveren). De voortuin is ca. 25 m2 en moet met dezelfde tegels worden betegeld, hierbij gaat het om een pad naar de voordeur toe en een rechthoek van 3 x 5 meter, de rest moet worden opgevuld met grind. Onder het grind moet worteldoek worden aangebracht en de tegels moeten worden opgesloten door bandjes. De woning word in het 1e kwartaal van 2017 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht, de postcode is nog niet bekend.

Voortuin ophogen

De voortuin moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden, de tuin is ongeveer 6 bij 4 meter. Maar een strook van 4 bij 1 blijft vrij van tegels. Het gaat om grindtegels van 60 x 40 cm die al uit de tuin zijn gehaald, ze staan nu naast het hek. Het is een hoekhuis dus de tuin is makkelijk bereikbaar. Het zand moet nog besteld worden. Kan dat eventueel in uw offerte meegenomen worden?