Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Strakke bestrating leggen in de voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: strakke bestrating leggen in de voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: strakke bestrating leggen in de voortuin

Tuintegels leggen

Het leggen van beton tuintegels van 35 x 60 cm. Strakke bestrating. Achtertuin ca. 4. 55 x 3. 00 (rechthoek), nu bestraat met stoeptegels op zand. Gaarne offerte incl. Aanleg, afvoer, ophogen, trillen, etc. En schoon opleveren.

Strakke bestrating leggen in de voortuin

Leveren en straten van een strakke betegeling, inclusief leveren van een betonblok met beugel voor het vastzetten van fiets of scooter. Circa 1,60 x 3,00 meter. Idem voor het aanlooppad van 3 meter diep en ca. 2.50 breed of (ligt aan de prijs). Tevens leveren van zand. Begroeiing halen we er zelf uit.

Betonnen tegels leggen op zand

Ik wil graag betonnen tegels laten leggen. Strakke bestrating. De oppervlakte is 28 m2. Er ligt alleen aarde in de tuin want de tegels en struiken halen we binnenkort weg. Mogelijk wat aarde verwijderen en een laag zand aanbrengen. In de achtertuin van mijn appartement. De tuin is goed bereikbaar. De tegels kunnen binnen een week bezorgd worden.

Onregelmatige oprit opnieuw bestraten

Bestaande onregelmatige oprit opnieuw bestraten. Nu met grindtegels. Oprit bestaat uit 2 woningen die samen 1 bestrating willen laten aanleggen Dit alles graag in strakke uitvoering met grijze stenen. Klinkers of grote tegels maakt niet zo zeer uit. Daarnaast is er een verbouwing geweest en moet er achter 1 van de 2 huizen een gedeelte opnieuw bestraat worden van 120 cm breed en 8 meter lang. Hiervoor zijn de tegels al aanwezig. Verzoek is voor aanvang binnen 1 maand.

Volledig bestraten van de tuin

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten om de huidige tuin te ontdoen van de bestrating en gras en hem opnieuw volledig te bestraten met een strakke tegel. De tuin is ongeveer 60 m2, met daarop een berging van 2,50 x 3,75 meter. De tuin is via een achterom bereikbaar. Er zijn foto's beschikbaar.

Achtertuin herbestraten

Wij willen graag de achtertuin herstraten. Afmeting 5.40 x 20 meter Het terras 5.4 x 3 meter met bestaande klinkers aanvullen met 60x60 tegels, iets van 10 tegels. Het pad naar schuur recht aanleggen en bij de schuur alles bestraten, grote tegels met cobble stones omrand. De extra, grote tegels van 60 x 60 zijn nog niet aanwezig, de cobblestones wel. Misschien iets ophogen. Ondergrond is zandgrond dus de bestrating ligt stevig. Alles graag in strakke rechte lijnen, beplanting aan de kanten verzorgen we zelf.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Twee terrassen van circa 4x6 en 3,5 x 4 en een pad naar de schuur van circa 7x1 bestraten met betontegels van 60x60 afgewisseld met strakke Waalse klinkers. Totaal circa 30m2 betontegels en 15m2 Waalse klinkers. Daarnaast circa 20m2 split aanbrengen . Alle materialen moeten door het huis naar de achtervolging worden gebracht.

Bestrating in de achtertuin leggen

Aanbrengen van zand en bestraten van de achtertuin van circa 50m2 met grijs/antraciete strakke tegelsof groter maar wel voordelige tegels. Deze dienen niet te glad te zijn ivm kleine kinderen. Graag offerte

Bestraten oprit, terras,voortuin

Klus gaat over het bestraten van een oprit, terras achter en voortuin. Door hoogteverschil met de oprit van de buren moet er rekening worden gehouden met het hoogteverschil en evt afwatering. Graag een offerte alleen voor het leggen stenen worden geleverd witzand in overleg. Oprit van 3.6 bij 14.5 meter ondergrond gebroken puin. Verder nog 10 cm ophogen met witzand. Bestrating strakke grijze betonklinkers met opsluitband door klant zelf. Terras van 6.2x 3m ondergrond zwartzand nog op te hogen met witzand bestrating betontegel 60x60 of hardsteen van dezelfde afmeting door klant zelf Voortuin van 3x5m ondergrond zwartzand nog op te hogen met witzand bestrating betontegel 60x60 of hardsteen van dezelfde afmeting door klant zelf.

Sierbestrating achtertuin

Naar aanleiding van het plaatsen van een nieuwe schutting wil ik graag de achtertuin herinrichten. Misschien dat het pad in de voortuin ook aangepast wordt. Ik ben op zoek naar een vakman die mij kan helpen de achtertuin (grotendeels) te bestraten. Het gaat ongeveer over 35,5 m2 aan bestrating uit 2 verschillende steensoorten. Een idee hoe ik het graag hebben wil heb ik als schets op papier staan. Deze wil ik desgewenst toesturen. Welke materialen zoals soort, grootte steen, kleur e.d. daar ben ik nog niet over uit. Ik zoek een strakke, moderne maar toch warme uitstraling. Ik sta open voor suggesties m.b.t. aanleg. De achtertuin zal ik zelf geheel leeghalen. En in overleg zal ik ook zorgen voor de noodzakelijke materialen mits het laatste niet door de vakman geregeld.