Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Divers straatwerk rond de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: divers straatwerk rond de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: divers straatwerk rond de woning

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Straatwerk in de tuin aanleggen

Betreft een oprit en een stuk pad naast het huis van ca. 100 m2 bij elkaar. Redelijk recht toe recht aan bestraatwerk. Graag meenemen in de offerte de verwijdering en afvoer van bestaande stenen. Ik wil eventueel Abbeystones met een afmeting van 20x30x5 of 6 gebruiken incl. enkele borders noodzakelijk (niet rond alle 100m2). Mag eventueel met stenen geoffreerd worden. Graag een offerte. Ik zit in oriëntatiefase.

Straatwerk in en rond ons tuinhuisje 30 m2

In en rond ons tuinhuisje tegels 50x50 rondom waaltjes zelfde kleur, 30 vierkante meter.

Straatwerk rond de wooning

Het ophogen van het straatwerk rondom het huis. Het zijn kleine getrommelde stenen 140x140 in diversen kleuren. We hebben geen haast maar als er de klus begonnen is dan zo snel als mogelijk afmaken. Wij wonen op een hoekhuis dus het zand kan makelijk aangeleverd worden. Het is plus/min 100m1. Er staat ook een schuur in de tuin deze moet ook opgehoogd worden.

Carport / oprit

Nieuwbouwwoning straatwerk; stenen nog nader te bepalen. Onder carport en oprit circa 60 m2; ophoogzand aanbrengen en trillen; rond het huis met een breedte van ca. 1 m breed een pad. Totaal ca. 80 m2. Bereid om zelf mee te werken zoals ophoogzand aanbrengen.

Herstellen van het straatwerk rond ...

Herstellen van het straatwerk rond anti-parkeerpaaltje, deze is half uit de grond gereden

Het betreft het bestraten van een weg + ...

Het betreft het bestraten van een weg + parkeervakken naar en rond een showroom met grijzebetonklinkers, incl. waterafvoer. Het gaat om 760 m2 straatwerk. Een tekening is beschikbaar op verzoek.