Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Straattegels leggen in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: straattegels leggen in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: straattegels leggen in de tuin

Eenvoudige bestrating 80m2

30/30cm straattegels laten leggen

Straattegels leggen in de tuin

Het leggen van standaard straattegels (16 m2). Op dit moment is de helft van de tuin bestraat en de helft is zand. Geen voorwerk nodig. Tuin is alleen bereikbaar door het huis. Materialen in overleg.

Groot terras leggen met betontegels

Wij hebben een groot terras met betontegels in de achtertuin. De oppervlakte hiervan is ongeveer 55 m2. De straattegels moeten worden verwijderd en Schellevis tegels van 1 bij 1 meter gelegd. De tuin is goed te bereiken.

Oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin

Ik wil dat er een oprit verharding aangelegd wordt van 30 m2 aan betonnen straatstenen en 40 m2 aan standaard straattegels.

Straattegels laten leggen

In de achtertuin ligt ongeveer 10 m2 bestrating. Dit zal opnieuw gelegd moeten worden. De overige 25 m2 in de achtertuin wil ik dan ook gelijk laten bestraten. Hier ligt nu voornamelijk grond.

Straattegels in garage opnieuw leggen

De straattegels in mijn garage zijn gemiddeld 10 cm verzakt. Die moeten uitgenomen worden, zand aangevuld zodat ze weer gelijk kunnen liggen en dan moeten ze teruggelegd worden.

Straattegels leggen in de tuin

Ik wil graag weten wat alleen het leggen van straattegels in de tuin kost. Het gaat om 30m2 tuin.

Entree bij huizenblok op afschot leggen

De entree bij huizenblok op afschot leggen. Het gaat om ongeveer 12 -15 m2. Het gaat om een stoepje, die we schuin willen laten aflopen, eventueel gebruik oude tegels of graag als optie gebruik nieuwe eenvoudige tegels (straattegels). En hoe snel kan dit gerealiseerd? Termijn is voor ons ook belangrijk. Ik hoor het graag.

Betonen straattegels kopen en laten leggen

Voortuin van tussen de 30 en 35 m2 betegelen met betonnen straattegels van 50 x 50 cm. Tevens ligt er nu grind in met worteldoek en deze graag verwijderen.

Straattegels in de tuin leggen

Het gaat om het leggen van straattegels in mijn tuin. Het gaat om 60 m2 rondom een hoekhuis. De tegels zijn aanwezig. De tuin is helemaal kaal en klaar om betegeld te worden.