Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoeptegels extra leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoeptegels extra leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoeptegels extra leggen

Bestraten achtertuin

Oude stoeptegels weghalen uit achtertuin en afvoeren en nieuwe stoeptegels leggen. Voor de maten zie de plattegrond. Er moeten ook tegels onder de schuur komen. Ik wil het het liefste zo goedkoop mogelijk laten doen. Als het niet in de prijs uitmaakt zou ik het liefste gele stoeptegels hebben, anders antraciet tegels.

Verwijderen gras en stoeptegels en dan klinkers laten leggen (34m2)

Het verwijderen van gras 34 mtr2 en een gedeelte stoeptegels 27 mtr2 dan aanvullen met zand 61 mtr2. Dan 61 mtr2 klinkers leggen. Zie foto

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Graag wil ik de achtertuin laten bestraten. De achtertuin is 40 m2, daarvan wil ik 27 m2 laten bestraten en aan 1 kant hoge opsluitbanden (donkergrijs of zwart) ongeveer 20 cm boven de bestrating zodat er 1 grote plantenbak gevormd wordt. Tegels weghalen graag apart op de offerte vermelden. nu liggen er voor de helft gewone stoeptegels en grindtegels (groot), de andere helft is kunstgras en ik heb geen idee wat daaronder ligt. Er moet een klein beetje opgehoogd worden en ik wil het een beetje aflopend aan het einde van de tuin hebben. Materiaal graag apart op de offerte vermelden. Ik zou koppelstones in verschillende kleuren willen hebben. We hebben een achterom aan een steeg.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin over de hele breedte van de schutting tot de heg. Een gedeelte is dus nu ook al bestraat en een gedeelte niet. In totaal zal het gaan om 30 m2. Zelf wil ik de stoeptegels en de grote meidoorn-struik verwijderen. Er zal wel geëgaliseerd moeten worden met zand en de waterafvoer moet worden aangepast. Het gaat om de achtertuin.

Betontegels leggen (125m2)

Wij willen betontegels 60x60 cm laten leggen incl correcte afwerking. Tegels zullen wij zelf bestellen. Totaal ca 125 m2. Onze tuin is goed toegankelijk. Optioneel verwijderen en afvoeren van huidige bestrating/stoeptegels. Zoe foto's

Sierbestrating leggen

Leggen van ongeveer 50 m2 waaltjes in de achtertuin. Visgraatmotief met opsluitbanden eromheen. Graag advies over afwatering. Eventueel aanleg opsluiting om grind te plaatsen. Nu liggen er stoeptegels met 20 cm geel zand eronder. De tegels haal ik er zelf uit. Misschien moet er wat zand bij, zal niet veel zijn. Goed bereikbaar. De Waaltjes wil ik eventueel zelf bestellen. Het mag zo meteen gedaan worden maar geen haast ermee.

Stoeptegels extra leggen

Onze zoon heeft twee rijen stoeptegels gelegd van 20 tegels per rij. Deze moesten extra aangelegd omdat het terras wat klein is. De eerste rij tegels heeft hij er ook uitgehaald zodat er weer drie ingelegd moesten worden. Hij moest ook de stoepbanden verleggen maar omdat de grond zo hard was lukte het niet. Hij heeft het er nu even ingelegd maar het moet nog weer goed gedaan. Wat zou dat gaan kosten als jullie dat doen? Er moeten 1 a 2 zakken zand bij denk ik.

Tegels 30x30 leggen

We willen graag onze onze tuin laten betegelen met stoeptegels, deze zijn nieuw aanwezig. Er is geen bestrating aanwezig die er nog moet worden uitgehaald. Waarschijnlijk moet de tuin wel nog worden opgehoogd en geëgaliseerd worden met zand. Dit zand is niet aanwezig. Het gaat om 110 m2 in totaal. Tuin is goed te bereikbaar via een poort.

Sierbestrating leggen in achtertuin

Het gaat om het leggen van 24 m2 gebakken klinkers: gebogen tuinpad van 10m2 en rondvormig terras van 14m2. Hier moet wat ophoogzand komen, er is een stabiele ondergrond. Leggen van 35 m2 30 x 30 cm stoeptegels op rond terras. Opsluiting in de vorm van Cortenstaal borderranden is overal geplaatst. Hier moet iets meer voor gebeuren; ik zal dit zoveel mogelijk op niveau brengen, er is nu kleigrond en en moet zand komen. Het is een tuin in aanleg, dus er hoeft niets weggehaald te worden. Zand aanschaf besteed ik graag uit. Ik heb een 3d model van de tuin en een plattegrond die best goed overeenkomt met de huidige situatie van mijn tuin, deze kan ik u toesturen.

Tuin opnieuw voorzien van tegels

Ik wil mijn tuin opnieuw laten bestraten. Nu liggen er grindtegels, deze moeten worden afgevoerd. Oppervlakte is 4 x 7,5 meter Ca 5 a 10 cm ophogen van de grond Tegels en zand in overleg door mijzelf of door u te verzorgen. Meerkosten voor opnieuw leggen strook 4x1 meter stoeptegels Tuin bereikbaar via achterom