Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stoep vervangen door klinkers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stoep vervangen door klinkers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stoep vervangen door klinkers

Verzakking van het tuinpad herstellen

Na gemeentewerken waarbij zand van openbare stoep machinaal is gestabiliseerd, is het tuinpad verzakt. Waarschijnlijk moet er zand bij, de stenen hoeven uiteraard niet vervangen te worden. Oppervlakte is ongeveer 1 x 0.50 meter.

Stoep vervangen door klinkers

Graag willen wij onze oude stoep vervangen door klinkers. Het gaat om een stoep bij 8 woningen met een oppervlakte van ongeveer 100 m2. De tegels die er liggen mogen worden verwijderd en afgevoerd en de klinkers gelegd. Ophogen is niet nodig.

Terras voorzien van keramische tegels

Ik heb een terras van ca. 30m2 waar de oude oude koppel keien eruit moeten en moeten worden vervangen door keramische tegels van 60 x 60 centimeter. De tegels heb ik zelf, maar moeten op de juiste en vakkundige wijze worden aangebracht Graag een prijs voor het leggen met eventueel de benodigde ondergrond mortel etc. Er ligt al zand van de oude stenen, en apart het verwijderen van de oude stenen, maar dat kan ik ook zelf doen. Het liefst alles in 1x. De uitvoering zsm. De tuin is bereikbaar vanaf de zijkant (een brede stoep).

Bestrating leggen in de tuin

Ik wil graag mijn terras achter en stoep voor de voordeur en garage vervangen met nieuwe tegels. - Terras achter 8 x 4 meter; - Loop/fietspad naast huis 1.6 x 5 meter; - Stoep voordeur 2.4 x 3 meter; - Stoep voor garage 3 x 2 meter. Bij voorkeur ook het leveren van tegels van 0.8 x 0.8 meter, grijs/zwarte betontegel + grijs/zwarte opsluitbanden. Inclusief leggen.

Renoveren terras en oprit

Achterterras met stoeptegels moet opnieuw gelegd worde want is verzakt, dus er moet ook zand bij. Een deel van de (stoep)tegels moet worden vervangen, mogen 2e hands zijn. Voor het huis is een flinke parkeerplaats, een deel moet worden verlegd. Achterterras is 4.50x2.50.

Tegels in de stoep bij de voordeur ...

Tegels in de stoep bij de voordeur hebben vorstschade opgelopen. Ongeveer 2 m2. Tegels moeten worden uitgehakt en worden vervangen door nieuwe.

Het beteft een oppervlakte van 2 maal 5 ...

Het beteft een oppervlakte van 2 maal 5 m2 om te bestraten. Het materiaal hebben we al, behalve het zand. Nu ligt er grind tussen de vierkanten tegels en dat moet weg ivm vallend blad van de pergola, waardoor je de stoep niet goed kunt aanvegen en moet dus vervangen worden door 10 bij 10 koppelstones die we al hebben. De grote vierkanten zijn 4 tegels van 50 bij 50, samen vormen dat dus 1 m2. Daartussen en rondom moeten dus de koppelstones komen.