Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen en klinker sierbestrating? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen en klinker sierbestrating. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen en klinker sierbestrating

Stenen en klinker/ sierbestrating

Graag zou ik de tegels van mijn tuin willen vervangen voor stenen, klinkers of sierbestrating de tuin is naar schatting, 22m2. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Gedeelte tuin opnieuw bestraten en oude stenen afvoeren

Graag zouden wij een gedeelte van de tuin met keramische tegels laten bestraten. Het gaat om plus minus 20 m2. Door onze kinderen zijn de huidige kleine klinker tegels er gedeeltelijk uitgehaald waardoor het één grote zandbak aan het worden is. Wij zitten er aan te denken om de huidige klinkers te vervangen voor keramische tegels van 60 bij 60 cm. Dus de opdracht zou gaan om de klinkers tot aan de verhoging (zie foto) te vervangen door keramische tegels en de oude klinkers af te voeren. Ook mogelijk elektra voor nieuwe tuinverlichting aan leggen.

Oprit grind/split

Bestaande oprit (iton klinker) wil ik laten verbreden en verlengen. Nu ligt er 20 m2 klinker, en voor de rest aarde. Ik zal de stenen zelf verwijderen. Daarna mag het geheel een oprit van grind/split worden. (Met grind platen en worteldoek). Totaal ongeveer 60 m2 (iets minder). Rechthoek met breedte 3.70 m. Het grootste gedeelte ligt tussen twee muren, de rest kan tussen beton-banden ongeveer 10 m band nodig, 4 m band is al aanwezig.

Oprit met straatwerk herstraten

Verwijderen en afvoeren bestaande bestrating oprit (alleen de tegels, niet het grind) en vervangen door nieuwe bestrating. Oppervlakte schatting 45 m2. Herstraten met zelf aan te schaffen 'Waaltjes' via 'de oude klinker' te Beuningen. Wij kunnen kiezen voor een partij uitsluitend met hele stenen. Mogelijk is iets aanvullen met zand nodig. Zal niet veel zijn. Zie foto voor de oprit.

Oprit opnieuw straten

Op onze oprit van ongeveer 55 m2 liggen nu grindtegels van 60 x 40 x 6 cm. Deze zal ik zelf verwijderen. De ondergrond is 15 tot 20 cm wit zand wat er dus al zo'n 40 jaar ligt. Ik heb een lange, smalle, maar dikke gebakken klinker gekocht die er moet komen liggen. Het is een verlengde waalformaat strengpers 24,5 × 4 × 9 cm. Deze moet in keperverband, visgraat, gelegd worden. Bij voorkeur stenen op maat slijpen in verband van knippen. Het is het laatste project van het renoveren van ons huis en we zijn aardig door ons budget. Ben dus heel benieuwd wat zoiets kost. Ik zie uw offerte met prijs graag tegemoet.

Terras aanleggen in de achtertuin

Wij willen een bestaand recht tegel terras in de achtertuin vervangen door een half rond klinker terras over de breedte van 7.40 meter, met een middellijn op het breedste punt van 2.10 meter. Apart hiervan willen we een klein rond terrasje aan laten leggen met een doorsnee van 1.30 meter. De oude stenen verwijderen we zelf, nieuwe materialen aan te leveren door vakman. We willen stenen met een warme uitstraling die niet glad worden bij vochtigheid. Aandachtspunt is wel dat we midden in het centrum van Amsterdam wonen en alle materialen door het huis aangeleverd moeten worden, er is geen achterom.

Voortuin bestraten

Ik wil straatwerk laten doen aan mijn voortuin. Er ligt nu een soort grindbak met een klinker-rand en een gedeelte met tegels (lijken geen buitentegels). In de grindbak staat ook nog een wortel van een grote struik. Dat wil ik dus allemaal weg hebben t/m onder het raam - zie foto, dan zal het geëgaliseerd moeten worden denk ik en dan denken we aan trommelstenen om te leggen over het hele oppervlak. Graag advies over de te leggen stenen. Het gaat om ongeveer 6 m2.

Oprit bestraten en groenstrookje maken

De oprit. De oude stenen (klinker) moeten afgevoerd worden. Egaliseren en grotere tegels leggen. Het is 30 tot 35 m2. Aan de zijkant willen we een smalle strook met wat planten of struikjes.

Tuin bestraten

We willen onze tuin laten bestraten met sierbestrating, het betreft ongeveer 47 m2 meter. Ontwerp aanwezig. We willen gebruik maken van één soort gebakken klinker en in het ontwerp zit éénmaal een verhoging van 15 cm verwerkt. Stenen levering in overleg.

Terras en pad opnieuw leggen

Het terras van ongeveer 5 x 5 meter en het pad van ongeveer 0,8 x 6 meter (waartussen cirkels) zijn verzakt en moeten opgehoogd en opnieuw gelegd worden. Er ligt nu natuursteen. Er zijn in het pad ook twee cirkels met een doorsnee van 2 meter per stuk van natuursteen in klinker formaat. Dezelfde tegels en stenen moeten gebruikt worden. Op het terras ligt steeds een blok van 4 tegels met een rijtje dubbele klinkertjes eromheen.