Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stelconplaten verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stelconplaten verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stelconplaten verwijderen

Stelconplaten verwijderen

Ik wil graag in een bedrijfspand van 300m2 de huidige stelconplaten laten verwijderen zodat er een goede ondergrond ontstaat om een betonnen vloer te storten. Er is een roldeur aanwezig voor een eventuele vorkheftruck. De hoogte van de doorgang is 290cm.

Bestrating verwijderen en stelconplaten plaatsen

Het gaat eigenlijk om twee klussen. Eén op onze locatie in Amsterdam en één voor onze locatie in Eindhoven. Het betreft het plaatsen en leveren van stelconplaten, het gaat om twee keer een oppervlakte van 7.5 bij 15 meter. De werkzaamheden betreffen de bestrating (klinkers) verwijderen, het plaatsen stelconplaten - waterpas onder een luifel van 3,40 meter hoog. Hier kun je dus niet bij met een kraan. Op locatie Amsterdam betreft het 12 platen (8 van 2 bij 2 meter en 4 van 2 bij 1 meter). Op locatie Eindhoven betreft het ook 12 platen (8 van 2 bij 2 meter en 4 van 2 bij 1 meter). Het moet vóór 1 december 2015 gerealiseerd worden.

Offerte aanvraag in- uitritten. - ...

Offerte aanvraag in- uitritten. - Levering nieuwe bestrating waar nodig en afvoeren oud materiaal (stelconplaten die hergebruikt kunnen worden graag opnieuw gebruiken). In de offerte aan geven wat nieuw wordt en wat wordt hergebruikt. - Trapsgewijs aanbrengen nieuwe parkeerplaatsen kantine. - Aanpassen trottoirkolk naar straatkolk. - Verlagen stoepranden zodat vrachtwagens makkelijker in-uit kunnen rijden. - Verwijderen en terugleggen stelconplaten i.v.m. aanbrengen PC-kabel - Aanbrengen nieuwe parkeerplaatsen,plus vernieuwen inri. - Aanpassen trottoirkolk naar straatkolk - Vernieuwen stelconplaten ; Zij-inrit Expeditie - Verzakking opvullen