Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stelconplaten laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stelconplaten laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stelconplaten laten leggen

Stelconplaten laten leggen

Ik wil op de oprit voor mijn huis en naast mijn huis stelconplaten laten leggen. Daarbij wil ik eventueel een carport laten plaatsen. Graag een offerte voor het plaatsen van de stelconplaten. Het gaat om een oppervlakte van 2,5 * 13. Het is geen probleem wanneer de oprit 2 meter breed wordt. De rest kan ik dan opvullen met grind. Feitelijk gaat het dus om 13 stelconplaten.

Stelconplaten laten leggen

Ik wil, ergens in mei dit jaar, Stelcon platen laten leggen om hier een houten garage plus carpoort op te plaatsen. Totale oppervlak 4 meter breedte en 13 meter lang. Graag een offerte inclusief brengen van het zand en het leggen.

Stelconplaten opnieuw leggen

Voor de ingang van ons appartementen complex hebben wij 48 stelcon platen liggen deze zijn gecombineerd met blauwe geglazuurde bakstenen deze liggen tussen de stelcon platen. Het geheel is wat verzakt en moet op nieuw worden herbestraat met de bestaande materialen. Wat wij graag zou willen weten wat hier de kosten van zijn.

Stelconplaten opnieuw leggen

Bij mijn bedrijfspand liggen op de overgang van het buitenterrein en de ingang van het pand 15 stelconplaten van 2 x 2 meter. Het zijn betonnen platen met een stalen rand. Die platen liggen iets verzakt, waardoor er een hoogte verschil is van enkele centimeters tussen buiten en binnen. De heftruckchauffeurs krijgen last van hun onderrug als ze hier de hele dag overheen rijden. Ik laat die platen graag opnieuw leggen op de goede hoogte. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stelconplaten leggen

Nieuwe stelconplaten voor onze laad- en losplaats, breedte is 378 cm en lengte is 1430 cm. De afvoer van de oude stenen moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Stelconplaten laten plaatsen

Ik wil graag een stuk (80 m2) laten betegelen met stelconplaten (200x200). Er is al 20 cm uitgegraven, zand overheen gelegd, geëgaliseerd en aangetrild. Het is alleen het aanleveren en het leggen van de stelconplaten.

Stelconplaten laten plaatsen

Wij willen voor ons pand graag 800 m2 stelcon platen laten leggen in Westzaan. Er zal zand overheen moeten, geëgaliseerd worden en ik wil ook graag dat het bedrijf de platen levert. Graag op korte termijn!

Kapotte stelconplaten vervangen

Leveren en leggen van 2 stelconplaten (ter vervanging van twee kapotgereden stelconplaten).

Het leggen van stelconplaten

Het gaat hier om een tuin van 30 vierkante meter. Eerst oude stenen eruit daarna stelconplaten van 2 bij 2 meter. Zouden jullie dat voor mij kunnen doen. Zouden jullie ook alles kunnen regelen zoals zand en stenen enz.