Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating achter en in zijtuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating achter en in zijtuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating achter en in zijtuin

Sierbestrating in de voor- en zijtuin aanbrengen

Wij willen de voor- en zijtuin laten bestraten, bijvoorbeeld met cobblestones. Andere soorten bestrating mag ook, als het maar functioneel is Het moet wel een dekkende kleur zijn omdat er ook bomen boven staan. Het gaat om ongeveer 70 m2. Momenteel is er beplanting en grind aanwezig. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden, daarna eventueel een beetje uitgraven en geel zand aanbrengen.

Sierbestrating achter en in zijtuin

Achter en zij tuin 100 vierkante meter. Moet afgegraven worden en zand in en bestraat