Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating in wildverband aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating in wildverband aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating in wildverband aanleggen

Bestrating aanleggen

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin. Met stenen 20 x 20 cm, 20 x 30 cm en 30 x 40 cm in wildverband. Oppervlakte is 35 m2.

Sierbestrating in wildverband aanleggen

Ik heb een voortuin van 5 x 5 meter waarbij zwart zand uitgraven en afgevoerd moet worden. Vervolgens wit zand storten en sierbestrating in wildverband leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een rechthoekige achtertuin van 50 m2. Ik wil de oude bestrating verwijderen en afvoeren, inclusief 10 cm afgraven en nieuw zand van totaal 5 kuub aanvoeren. De tegels waar het om gaat zijn van Excluton Wildverband Nero en Grezzo tegels (dit wordt al zelf gekocht), plus 20 x 1 meter zwarte opsluitbanden.

Sierbestrating leggen met betonklinkers in wildverband

Het leggen van een terras met betonklinkers (wildverband) , ongeveer 35 m2 , er ligt nu zand

Sierbestrating aanleggen in wildverband

Tuin en parkeerplaats auto in wildverband betegelen. Eerst nog zand ophogen (aanwezig) en aantrillen. Totaal ca 65 m2.

Sierbestrating aanleggen

Het in de achtertuin (stadstuin) leggen van een klinkerpad van 0,8 meter x 4,6 meter (hier hebben we al 2e hands betonklinkers voor in huis) en een aansluitend terras van 3,10 meter x 4,20 meter met waarschijnlijk kloosterstenen in wildverband (deze moeten nog worden uitgezocht en gekocht). De stoeptegels en het beton die er nu nog liggen halen we zelf weg voordat de werkzaamheden beginnen.

Sierbestrating leggen

De tuin afmeting 15 m2 momenteel ligt zand onze voorkeur is voor de steen wildverband antraciet per m2 €17.95

Sierbestrating wildverband

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van de achtertuin. Ongeveer 35 m2. Siertegels, opsluitbanden en zand reeds aanwezig. 24 september vier ik de verjaardag van mijn dochters en wil graag dat het voor de 24e gedaan wordt.

Sierbestrating in wildverband

Terras vervangen en uitbreiden. Oppervlakte is 4.60 x 4 meter, in totaal 18. 4 m2. Daaromheen nog een 5 cm brede band. Er ligt al zand in, maar 80 cm bij 4.60 meter is gras wat nog weg moet en waar zand in moet en aan weerskanten is nog een strookje van ongeveer 25 cm bij 4 meter wat nu aarde is en wat ook nog in zand moet worden omgezet. Het nieuwe terras wordt namelijk iets groter gemaakt dan het huidige terras. We hebben de oude stenen al weggehaald en de nieuwe stenen dan al bij het terras gelegd. Terras is op de 1ste verdieping.

Oprit, looppaden en terrassen bestraten

De oprit bestaat uit +- 92 m2 betonklinkers (21x10,5x8) in elleboogverband gelegd. De terrassen en sierbestrating bestaat uit +- 80m2 tegels (60x40 / 40x40 / 40x20 dikte 4,7) in wildverband gelegd. In totaal zal er ook +- 100 m1 opsluitband gezet moeten worden. Het grondwerk is inmiddels gerealiseerd, met voor de oprit een laag kleinpuin (20cm) met daarover gele dichtzand (5cm). Voor de sierbestrating is er alleen dichtzand gebruikt (20 cm).