Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating in de voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating in de voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating in de voortuin

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de voortuin van (pad naar de deur en een gedeelte onder het raam) ongeveer 9 vierkante meter in totaal. Ik weet niet precies wat ik wil en wat het mooiste kan zijn. We hebben een houten woning en willen iets dat er graag bij past.

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voortuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd te worden en nieuwe tegels gelegd. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en goed bereikbaar.

Sierbestrating in de voortuin

Sierbestrating van voortuintje van 16 m2 - voortuin is nu bestraat.

Sierbestrating aan laten leggen in de voortuin

Wij hebben een kleine voortuin van 16 m² die die wij helemaal willen laten bestraten met siertegels. De beplanting en aarde moeten worden verwijderd en er moet zand worden aangebracht. We krijgen ook graag een voorstel voor de siertegels. We willen de klus nog dit jaar laten verzorgen en ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs.

Sierbestrating leggen

Voortuin. Laying new tiles on a 15 mts front garden

Sierbestrating leggen

Ophogen ongeveer halve kub plus aan trillen van de bestrating die er al ligt in de voortuin van 10m2. Gat open laten voor boompje.

Sierbestrating achtertuin en voortuin

Het leggen van sierbestrating voortuin 15 m2. Er liggen op dit moment oude tegels. Het leggen van sierbestrating achtertuin 24 m2 alleen aarde op dit moment.

Sierbestrating leggen in voortuin, achtertuin en zijkant huis

Ongeveer 135 m2. Oude trottoir en grindtegels verwijderen, ongeveer 85 m2. Hier ligt al zand. Gras voor en achter verwijderen ongeveer 20 en 30 vierkante meter. Tegels/klinkers mogen van beton zijn in rood/roze kleur. Ik weet niet wat er allemaal is. Eventueel ruimte voor twee bloembakken achter en een in voortuin. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Voortuin opnieuw aanleggen met sierbestrating

Er moet ongeveer 32 m2 sierbestrating gelegd worden. De oude tegels liggen er nog in. Maar kan ik er ook zelf uit halen. Ook een struik die er nu nog staat. Als de oude bestrating weg is egaliseren en de nieuwe bestrating leggen. Kunt u sierbestrating mee aanbieden?

Voor- en achtertuin ontgraven en sierbestrating aanbrengen

Voortuin 12 m2 en achtertuin 60 m2 uitgraven en sierbestrating aanbrengen. Achtertuin is via brandgang en poort (1.3 meter) goed bereikbaar. Inclusief het afvoeren van opgegraven materiaal.

Partners

Partners van Casius