Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating aan laten leggen in de voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating aan laten leggen in de voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating aan laten leggen in de voortuin

Sierbestrating leggen

Wij gaan in 2019 verhuizen naar de nieuwbouw met een kleine voortuin en gewone achtertuin. De voortuin is ongeveer 11,5 m2 en de achtertuin 45 m2. In beide tuinen willen we sierbestrating laten leggen. Bestrating mee aanbieden. Hoe de grond gaat worden opgeleverd, is nu nog niet bekend.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in voor en achtertuin De voortuin is ongeveer 6 m2 en heeft een hoge opstap naar het huis wat trapsgewijs moet lopen aan het eind van de voortuin moet een klein randje overblijven zodat we een klein heggetje kunnen planten. De achtertuin is ongeveer 40 m2 en moet bestraat worden met betontegels. Er liggen nu oude tegels in maar die kunnen we er eventueel ook zelf uithalen

Sierbestrating in tuin leggen

In de achtertuin willen wij graag antraciet kleurige tegels van 60 bij 60 cm laten leggen. Er zal 38 m2 bestraat moeten worden en 44 m2 tegels geleverd. De grond dient ook afgegraven te worden en afgevoerd inclusief 15 m2 Waaltjes. Het nieuwe zand zal geëgaliseerd moeten worden. De achtertuin is redelijk goed bereikbaar.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van bestrating in de voortuin. Het bestraten van achtertuin. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt en weet nog precies wat voor stenen ik wil. Ik denk een combinatie van roodgekleurde bakstenen met grotere maat. Aangezien ik een groene tuin wil, gaat het om ongeveer 28 m2 bestrating.

Sierbestrating leggen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het opnieuw laten aanleggen van Waaltjes in de voor - en achtertuin na een verbouwing. In totaal gaat het om ongeveer 185 m². De stenen en opsluiting zijn er al en kunnen hergebruikt worden. Wel zal er mogelijk wat zand opgebracht moeten worden. Mogelijk is een bezoek op locatie een goed idee om een vrijblijvende offerte te maken. Ik hoor graag van u.

Sierbestrating leggen voor en achter

In de voor- en achtertuin zou ik graag sierbestrating willen laten leggen. Op dit moment ligt er zand, wellicht moet die vervangen worden. De tuin is ongeveer 60 m2 groot en goed te bereiken.

Sierbestrating leggen

De achtertuin van ongeveer 30 - 35 m2 is goed bereikbaar. De oude tegels dienen of door de vakman of door ons zelf verwijderd te worden. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden en moeten er Waaltjes worden gelegd. In de tuin wil ik ook een perk laten aanleggen met opsluitbanden er omheen.

Sierbestrating leggen bij zomerhuis

Wij zoeken naar een voordelige optie om rondom ons zomerhuis bestrating te leggen, ongeveer 60 m2 Mag grijs maar mag ook kleur. Ik zal een foto van ons huisje bijvoegen.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van siertegels onder afgesloten terrasoverkapping van 15 m2. Tegels en zand zijn niet aanwezig.

Tuintegels leggen

Het leggen van sierbestrating/betontegels in de achtertuin. Er moet ong 30 m2 aan tegels gelegd worden, onze voorkeur 60 x 60 tegels. Geven jullie ook aan wat alles inclusief kost ? Dus tuintegels, opsluitenbanden en het leggen? Onze tuin is klaar voor het leggen, het zand ligt al goed verdeeld.