Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating in de achtertuin leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating in de achtertuin leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating in de achtertuin leggen

Sierbestrating in de achtertuin leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 50 m2 en er ligt momenteel zand in.

Sierbestrating wijzigen

Wij willen de bestrating in onze achtertuin gaan vervangen. We hebben nu een looppad van 6 m², terras 1 van 15 m² met Chinees hardsteen en terras 2 van 20 m². Het Chinese hardsteen willen wij laten weghalen en diezelfde stenen weer laten terug plaatsen op de plek van terras 2, dat eerst moet worden opgehoogd. Op het looppad en terras 1 willen we ofwel keramische tegels op een mortelbed ofwel betontegels van 60 x 60 cm. Voor beide opties ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Sierbestrating laten leggen

Sierbestrating laten leggen in achtertuin. Oude moet er ook uit. Het gras moet blijven liggen, het pad naast het gras ook. De twee terrassen van in totaal 30 m2 moeten voorzien worden van nieuwe stenen. Ik zelf stenen uitzoeken en laten bezorgen. Ik heb geen achterom, het moet door mijn huis vervoert worden. Eventueel afgraven en nieuw zand met egaliseren.

Sierbestrating wildverband

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van de achtertuin. Ongeveer 35 m2. Siertegels, opsluitbanden en zand reeds aanwezig. 24 september vier ik de verjaardag van mijn dochters en wil graag dat het voor de 24e gedaan wordt.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van 80 vierkante meters sierbestrating ( smarton kilimanjaro 60×30, 4cm dik) in de achtertuin. De huidige bestrating voer ik zelf af. Er moet gezorgd worden voor een stevig ondergrond, want nu ligt er enkel zand onder de tegels. Tevens ook voor de afwatering van de terras. Het zou prettig zijn om een totaalprijs te ontvangen waarin alle kosten verwerkt zijn. De werkzaamheden kunnen in de 2de helft van oktober aanvangen.

Sierbestrating achtertuin en voortuin

Het leggen van sierbestrating voortuin 15 m2. Er liggen op dit moment oude tegels. Het leggen van sierbestrating achtertuin 24 m2 alleen aarde op dit moment.

Sierbestrating leggen in voortuin, achtertuin en zijkant huis

Ongeveer 135 m2. Oude trottoir en grindtegels verwijderen, ongeveer 85 m2. Hier ligt al zand. Gras voor en achter verwijderen ongeveer 20 en 30 vierkante meter. Tegels/klinkers mogen van beton zijn in rood/roze kleur. Ik weet niet wat er allemaal is. Eventueel ruimte voor twee bloembakken achter en een in voortuin. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de achtertuin. Oppervlakte nieuwe tegels ongeveer 50,8 m2 en een deel waar oude tegels (40 x 40 cm) gelegd dienen te worden 16,8 m2. Verwachting is dat het tegels worden van 60 x 60 cm. Aan de rand ligt nu aan een zijde een border die voor een deel gehandhaafd blijft maar waarschijnlijk met andere palissade.

(Her)bestrating van de achtertuin

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 23 m2, geen speciale vormen, gewoon recht toe rechtaan. Het gaat om gebakken stenen met een kleurvaste toplaag. Het zijn vierkante stenen en er gaan ongeveer 5 stenen in een m2. De stoeptegels die er nu liggen halen we zelf weg maar moeten als het kan wel afgevoerd worden. We zorgen zelf voor zand.

Sierbestrating leggen in de tuin

De achtertuin dient te worden uitgegraven en geëgaliseerd. Hierna dient er een deel van 6 bij 3 meter bestraat te worden met beton tegels voor onder het tuinhuisje. De overige ongeveer 50 m2 dient te worden betegeld met keramische tegels. Er is een brandgang aanwezig van 1.20 meter breed en de oude tegels dienen te worden afgevoerd.