Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating aanleggen tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating aanleggen tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating aanleggen tuin

Sierbestrating aanleggen

Grond gelijk maken met afwatering worteldoek aanleggen 2-3 m2 ophoogzand en 27m2 bestraten zou graag grindtegel met een passtukje willen hebben dus 40-60 grindtegel in een m2 leggen met een passtuk in het midden van 20 bij 20 of iets anders wat goedkoop is

Sierbestrating aanleggen

Ik zoek een tegelzetter die sierbestrating in een patio wil aanleggen voor mijn tuin van 3,60 mtr lang en 2,80 mtr breed. Oude tegels worden er door de eigenaar zelf uitgehaald. Ondergrond is verzakt.

Sierbestrating aanleggen in de achtertuin

Tuinterras bestrating 3,6 x 3,6 m1 (vierkant) met donker grijze beton-tegels 60 x 60 cm en sluitbandjes aan 2 zijden. Extra zand nodig om het huidige terras op te hogen 3,6m x 3,6m x +/- 15 cm. Bestaande tegels worden door mij weggehaald. Locatie Park de Tong Bruinisse.

Sierbestrating laten aanleggen

Sierbestrating laten aanleggen in de achter- en voortuin. het gaat om 50 vierkante meter Bestraten met Keramische langwerpige tegels met houtstructuur

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag sierbestrating willen aanleggen op mijn balkonterras van 10 m bij 5m. Het komt op bitumen te liggen.

Terrastegels en sierbestrating aanleggen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat het leggen van schellevis tegels op een terras van ongeveer 24 m2. Daarnaast in dezelfde tuin een paar kleinere terrasjes met combinatie van schellevis 60cm x 60cm en waaltjes (ongeveer 13 m2). De tuin moet gedeeltelijk opgehoogd worden met zand. De tuin is alleen bereikbaar via het huis. De huidige ondergrond, inclusief een boomstam, moet er nog uitgehaald worden.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is ongeveer 26 m2 en ligt momenteel grond en stuk tegels.

Sierbestrating aanleggen (10 m2).

Wij hebben al een betegeld terras van 3 m lang en 5 breed (15 m2) en we willen deze graag verlengen. Wij willen 2 meter toevoegen voorbij tuinhekje (2e foto). Aan het einde van het terras staan betonnen blokken. Deze moeten weg. Daarnaast graag met zand het overige gedeelte ophogen en dit stuk ook betegelen. De achtertuin is via een poort bereikbaar.

Sierbestrating aanleggen

Betontegels aanleggen voor 100 vierkante meter.

sierbestrating aanleggen

oude bestrating verwijderen en nieuw aanleggen aantal m2 geschat 25