Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sierbestrating aanleggen bij nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sierbestrating aanleggen bij nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sierbestrating aanleggen bij nieuwbouw

Sierbestrating aanleggen

De achtertuin in ongeveer 24 meter lang en 4 meter breed. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet de oppervlakte geëgaliseerd worden en opnieuw bestraat. De tuin heeft een achterom.

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating leggen. De tuin is 9 bij 6 meter. Waarvan 12 m2 aarde. Moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden.

Aanleggen van sierbestrating in tuinkamer

Het betreft de aanleg van ongeveer 16,5 m2 strak stenen 20 x 30 x 5 cm. Dit in een nog in de 1e week van juni te monteren tuinkamer van 4.60 x 3.30 meter. Er liggen nu koppelstones, die ik zelf verwijder. Strak stenen en zand zijn dan aanwezig, dit dient wel nog geëgaliseerd te worden. De tuin is via de zijkant van de woning te bereiken.

Sierbestrating op het terras aanleggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het verwijderen van mijn grasveld 4 x 5 meter en daar 30 x 30 cm tegels in te laten leggen. Ik hoor graag van u.

Sierbestrating aanleggen bij nieuwbouw

Achtertuin moet gedaan worden. Ongeveer 33 m2 kleine terras tegen het huis en terrasje achter in de tuin en stenen langs de tuin border, tuin is leeg. Want in het midden komt gras.

Sierbestrating aanleggen in achtertuin

Wij willen onze achtertuin van +/-25m2 volledig laten bestraten met een grijze tegel en het liefst in wildverband. De oude grindtegels en het stukje grind dat er nu nog ligt moet nog wel verwijderd worden.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin van 50 m2. De tuin is op dit moment verwilderd en er zijn 3 boompjes die verwijderd moeten worden. Ik wil graag alles laten betegelen omdat ik een onderhoudsvrije tuin wil voor nu. De achtertuin is goed bereikbaar.

Sierbestrating aanleggen

+/- 40m2 achtertuin -ophoog zand? -oude bestrating verwijderen -nieuwe donkere beton tegels 60x60 -borders

Sierbestrating aanleggen

Voortuin van circa 15 m2 planten en oude tegels verwijderen en afvoeren en dan kasseien leggen.

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een rechthoekige achtertuin van 50 m2. Ik wil de oude bestrating verwijderen en afvoeren, inclusief 10 cm afgraven en nieuw zand van totaal 5 kuub aanvoeren. De tegels waar het om gaat zijn van Excluton Wildverband Nero en Grezzo tegels (dit wordt al zelf gekocht), plus 20 x 1 meter zwarte opsluitbanden.