Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schade herstellen aan bestrating oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schade herstellen aan bestrating oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schade herstellen aan bestrating oprit

Schade herstellen aan bestrating oprit

De oprit bij een klant van ons is beschadigd door dat er een hoogwerker is opgereden, we willen graag weten wat het kost om de geulen die er zijn ontstaan weer op te hogen zodat de oprit weer recht ligt. 11 meter lang ongeveer

Sierbestrating voortuin herstellen na omgevallen boom

Ik wil de voortuin laten repareren. Een boom is omgevallen in de voortuin en hierdoor is er schade. Het is een oppervlakt van 30 m2. In de bijlage kunt u de foto's zien. Graag zou ik een offerte willen ontvangen wat de globale kosten zullen zijn.

Schade aan tuintegels herstellen

In verband met schade aan diversen tegels, moeten er 55 tegels van 60x60 (Lunar sky tegel) worden vervangen. De tuin is van de zomer nieuw aangelegd. Graag zou ik een vrijblijvende offerte voor de aanschaf van deze tegels en het plaatsen ervan. Deze tegels zijn onder andere beschikbaar bij Schoehuijs Almere. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. De aanvraag moet naar de verzekering.

Bestrating herstellen

Voor onze haldeuren (VVE) liggen tegels waarvan een deel kapot is en een deel scheef ligt. Wij willen graag een offerte voor het op korte termijn herstellen van die schade op zodanige wijze dat bewoners, die slecht ter been zijn geen gevaar lopen. In het komend jaar zal mogelijk de bestrating geheel moeten worden vervangen. Het betreft een oppervlak van 4.4 m2. Graag hiervoor een offerte. In een later stadium voor de 5 andere oppervlakken

Terras met terrastegels renoveren

Verwijdering en afvoer van 168 stuks terrastegel van 60x60x4. Op verwijderde plek aanleg + plaatsing van nieuwe terrastegel (nieuwe tegel wordt aangeschaft door opdrachtgever). Aantal tegels moeten als passtuk op maat worden gezaagd. Door verwijdering en aanleg ontstaat er schade aan gazon: deze herstellen c.q. opnieuw aanleggen.

Herstellen erfbestrating en gemetselde erfafscheiding

Schade aan erf en erfafscheiding na te hoge belasting: ik zoek een aannemer of vakman die de bestrating (kinderkopjes) en gemetselde gefundeerde erfafscheiding kan herstellen. Een laag muurtje met pilaren, ongeveer 8 meter lang. 100 m2 bestrating, waarvan ongeveer de helft vervangen moet worden.