Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels

Flagstone terras laten leggen

Wij willen graag een flagstone terras laten leggen rondom een zwembad, dit zal naar alle waarschijnlijkheid dus in de cement moeten omdat we een terras willen waarbij de tegels vast liggen. +/- 70 m2

Tegels leggen rondom zwembad

Rondom zwembad tegels leggen ter vervanging. Nieuwe tegels zijn al aangeschaft, natuursteentegels van 40 x 40, 80 x 40 en 80 x 80 met een dikte van 3.5mm. Voorbereidende activiteiten kunnen besproken worden. Totaal 100-120 m2, er is 170m2 aan tegels beschikbaar. Op bepaalde plekken moet het wel iets worden opgehoogd naar 1.5-2cm, het moet op de randen Graag vooraf beoordeling van de klus ter plekke.

Rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan leggen in mijn achtertuin. Het gaat om de aanleg van een terras rond zwembad met reeds gekochte betontegels van 50 bij 50 bij 4 cm op een totale oppervlakte van 110 m2. De ondergrond is gereed om betegeld te worden.

Voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad

Ik wil een gazon laten betegelen (zandgrond). Het gaat om in elk geval 60 m2. Er zal ongeveer tot 20 cm uitgegraven moeten worden en wit zand gestort worden. Eventueel ook rondom een bad betegelen van 30 m2. Het gaat om tegels van 60 bij 60 cm of groter.

Terras rondom zwembad bestraten

Rondom het nieuwe zwembad wil ik een terras laten aanleggen. Het zwembad komt 30 cm boven de groot en op deze hoogte wil ik ook het terras laten leggen. Verder moeten er ook nog 2 trappen betegeld worden naar het andere terras toe. De oppervlakte totaal zal 25 m2 zijn.

Bestrating rond het zwembad aanbrengen

Ik zoek een stratenmaker die in onze achtertuin de betegeling rondom ons zwembad af kan maken. Of er genoeg tegels aanwezig zijn is niet zeker. Wellicht moet de aarde nog geëgaliseerd worden.

Bestrating rond het zwembad aanbrengen

De werkzaamheden betreffen het leggen van tegels rondom een opzetzwembad. Oppervlakte ongeveer 60 à 65 m2.

Tuin bestraten rondom zwembad

De bestrating rondom het zwembad zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient er opgehoogd te worden en nieuwe bestrating gelegd. De oppervlakte is 28 m2 en wij hebben nog geen keuze gemaakt voor de soort tegels. De tuin heeft een achterom.

Terras invoegen met epoxyhars

Ik wil het terras rondom mijn zwembad opnieuw laten invoegen; de voegen geraken snel lost, veel vocht en wordt veel belopen. Wat kost het opnieuw invoegen van 60-65 m²?

Terrastegels rond een zwembad aanbrengen

120 m2 terrastegels leggen (lijmem, voegen en afwerken. Maat tegels 50 x 50 rondom een zwembad . Het gaat om een volledig nieuw project. Zwembad is nieuw, beton rondom met afschot. Graag een passende en uitgebreide offerte.