Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie grindpad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie grindpad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie grindpad

Renovatie grindpad

Ik wil graag het grind in de achtertuin en het looppad in de voortuin laten renoveren. Het gaat om ca. 50 m2. Daarnaast zouden we graag een paar tuinpaden van klinkers gedeeltelijk opnieuw laten leggen omdat het in de loop van de tijd wat verzakt is.

Renovatie grindpad/oprit

Met mijn buren deel ik een grind oprit naar garages achter het huis, totaal ongeveer 80 m2. Het pad is aan renovatie toe, zie foto's. Het oude materiaal zou verwijderd moeten worden. We willen wel graag weer een grindpad dat geschikt moet zijn om er met een auto overheen te rijden. Benieuwd naar jullie offerte!