Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut

Plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut

Achter in een 20 meter diepe tuin wil ik een plein van plus/ minus 4.20 meter x 480 meter. Zodat je uitkomt op hele tegels. Tegels 60 cm x 60 cm zonder facet ingesloten met opsluitbanden 8 cm x 30cm. 25 cm grond afgraven zonder afvoeren. Opvullen met zand. Het is de bedoeling dat het is om blokhut op te plaatsen van 3 x 3 meter. De tuin is bereikbaar via de oprit.

Plein bestraten met klinkers

Voor een plein in Heerlen, welke dienst doet als parkeerplaats en toegang geeft tot een kerk, een gemeenschapshuis en een 6-tal garages, zoeken wij een bedrijf voor de volgende werkzaamheden. Het afvoeren van de bestaande bestrating. Het leggen van nieuwe klinkers en hierbij rekening houden met verschillende afwateringspunten. De oppervlakte van het plein bedraagt 533 m2.

Verhard pad aanleggen bij school

Wij willen graag weten hoeveel het ongeveer kosten om een verhard pad voor een speeltuin aan te leggen met een oppervlakte van ongeveer 270 m2 en een plein met een diameter van 30 meter (het plein is rond). Technasium van de middelbareschool Helinium.

Kinderkoppen leggen

Ik heb 600 m2 kinderkoppen op hopen liggen en heb zelf een shovel ter plaatse die gebruikt mag worden. Ik wil een rechthoekig plein voor de paardenstallen hebben gelegd. Er ligt nu een puinbaan van 40 cm dicht. Er moet een afvoergoot worden geplaatst en ca. 600 m2 kinderkoppen worden gelegd. De kinderkoppen hebben kleine afwijkingen in maatvoering, Circa 20% is echt afwijkend qua maat. Graag een prijs voor 600 m2 leggen en ik zal dan in verhouding plus m2 verrekenen.

Opritten en een plein bestraten

Het uithalen van de oude bestrating evt afvoeren en het leveren en leggen van nieuwe bestrating incl zand opsluitbanden etc. Etc. Gaat om circa 650 m2.

parkeerplaats bestraten

Bestraten plein voor 3 auto's. Weet niet precies hoe groot het is. Schat een stuk van 12 bij 18 meter. Liggen al klinkers in momenteel. Nieuwe klinkers willen we zelf gaan kopen. We zoeken iemand voor het leggen/egaliseren.

het op niel leggen van bestrating langs flet en het plein

Betreft de bestrating rondom een flatgebouw - pleinen, parkeerplaatsen, paden. Het pad langs het Flat. En het pad naar het plein. En het plein moet op geknapt worden. In opdracht vve advies commissie. Alles opnieuw leggen, egaliseren etc. Graag komen kijken. Stenen aanwezig. Geen idee van het aantal m2. Wel een paar honderd uiteraard.

plein met kavelpad

Zie comments 8oo m2 bkk 8cm (waarschijnlijk NIET) of waarschijnlijk wel verbandsteen (omdat deze machinaal gelegd kan worden) leggen in plein en kavelpad opsluiten met betonbanden 8x20x100. Shovel en trilplaat met machinist tijdens het werk aanwezig stenen nieuw op pallets. Het gaat dus puur om het leggen. Verdichten en aftrillen doet de machinist.