Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plein bestraten met klinkers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plein bestraten met klinkers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plein bestraten met klinkers

Terrastegels binnenplaats studentenhuisvesting

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die een binnenplaats van circa 175 m2 kan bestraten. Huidige bestrating dient verwijdert en afgevoerd te worden. Er bevinden zich plantenbakken op het plein, deze dienen in tact te blijven. Ondergrond is zand.

Grote oprit met plein bestraten

Bestraten van 950 m2 oprit met klinkerformaat. Bestaande uit een plein van 500 m2 (parkeerplaats auto’s) en een pad van 3 meter breed met 3 haakse bochten (pad tussen weilanden begaanbaar voor een minitractor, geen zware voertuigen). Graag complete prijs per m2 inclusief afgraven (momenteel grasland), afvoeren zwarte grond, (opslag op eigen terrein ongeveer 80 à 100 meter verderop), wit zand en 200 meter opsluitband. Ik verzorg zelf de klinkers, los gestort langs te bestraten gedeelte. Er zou per direct begonnen kinnen worden.

Plein bestraten met klinkers

Voor een plein in Heerlen, welke dienst doet als parkeerplaats en toegang geeft tot een kerk, een gemeenschapshuis en een 6-tal garages, zoeken wij een bedrijf voor de volgende werkzaamheden. Het afvoeren van de bestaande bestrating. Het leggen van nieuwe klinkers en hierbij rekening houden met verschillende afwateringspunten. De oppervlakte van het plein bedraagt 533 m2.

Tuin bestraten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het bestraten van de tuin en die is 42 m2. De achtertuin is goed te bereiken van buitenom met een groot plein erachter. Er kan alleen geen auto of vrachtwagen langs. Er ligt nu bestrating in die verwijdert moeten worden. Graag ook uitgraven, vullen met nieuw zand en egaliseren. Ik kan zelf tegels regelen of de vakman doet dit. Ik heb geen idee wat het formaat moet worden, dat maakt op zich ook niet uit.

Plein laten bestraten

Ik ontvang graag een indicatie van de kosten voor het opnieuw laten betegelen van een gezamenlijk plein van 400 m2. De oude tegels mogen hergebruikt worden. De offerte zal besproken worden in de VVE.

Plein bestraten met klinkers

Ik wil graag het plein voor ons bestraat hebben. Het is 900 m2 en dit laat ik graag bestraten met gebruikte klinkers. Er ligt nu gras, daaronder ligt geel zand. Het omleggen kunnen we eventueel zelf doen.

Opritten en een plein bestraten

Het uithalen van de oude bestrating evt afvoeren en het leveren en leggen van nieuwe bestrating incl zand opsluitbanden etc. Etc. Gaat om circa 650 m2.

parkeerplaats bestraten

Bestraten plein voor 3 auto's. Weet niet precies hoe groot het is. Schat een stuk van 12 bij 18 meter. Liggen al klinkers in momenteel. Nieuwe klinkers willen we zelf gaan kopen. We zoeken iemand voor het leggen/egaliseren.

30 meter straten

Klant van mij laat een nieuwe serre plaatsen en wil de boel er in en er omheen bestraat hebben ongeveer 30m2 wat kost het bestraten van dat plein. Stenen worden waarschijnlijk verzorgd.