Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerterrein bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerterrein bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerterrein bestraten

Parkeerterrein bestraten

Ik wil mijn parkeerplaats (8,52 x 3,52 m) laten bestraten. Er moeten dus auto's op kunnen. Gewoon onderhoudsvrij stevige stenen. * Tuin afgraven inclusief onkruid * Gemalen puin storten ongeveer 5 kuub * Zand storten ongeveer 2 kuub * Tegels/straatstenen zetten * Afvoeren aarde/vuil. * Van te voren meten en de parkeerplaats bekijken om zelf een inschatting te maken van het benodigde materiaal en arbeid. Geef een duidelijke specificatie van het type arbeid en materiaal en de prijs. Geef van te voren aan of het van te voren meten geld kost.

Parkeerterrein en terras ophogen en bestraten

Aan de voorzijde van de woning hebben wij ongeveer 24 m2 aan parkeerterrein. De stenen dienen te worden verwijderd en de oppervlakte opgehoogd. Hierna moeten of de oude stenen terug geplaatst worden of nieuwe gelegd. In de achtertuin hebben wij een achterterras aan het water. Hier dienen de stenen verwijderd te worden en opgehoogd. De oude stenen moeten worden terug geplaatst of eventueel nieuwe tegels. De oppervlakte hiervan is ongeveer 36 m2. De achtertuin is alleen te bereiken via de woning, de voorzijde is goed bereikbaar.

Parkeerterrein bestraten

Bestraten pakeerterein met beton klinkers

Tuin afgraven, opvullen, egaliseren en straten

Een deel van mijn tuin, ongeveer 23 m2, afgraven en opvullen met zand. Bestraten wil ik ook, maar weet nog niet wat precies, denk aan 60 bij 60 centimeter tegels. De overige 20 m2, bestaande uit 2 delen, egaliseren. De tuinpoort is 101 cm breed en ligt aan een parkeerterrein.

Terrein bestraten

Graag een offerte voor 600 m2 terrein bestraten. Voorheen heeft er beplanting gezeten. Dat is weggehaald. Het moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Het is veel zachte grond, veel klei. Voor de stevigheid puin aanbrengen, of iets anders. Het moet gaan dienen als parkeerterrein. Alle materialen mee aanbieden.

Oprit en parkeerplaats laten bestraten

Laten leggen van voordelig waalformaat stenen (antraciet, grijs of bruin) op een middenterrein tussen huizen, bestaande uit een parkeerterrein en oprit van in totaal ongeveer 1000 m2.

Parkeerterrein (3500 m2) laten bestraten

Ik wil graag een parkeerterrein van 3500 m2 laten bestraten. De onderlaag is al stevig.

Klein deel parkeerterrein aanhelen

+/- 24 m2 parkeerterrein verhogen en met bestaande en nieuwe 30 x 30 tegels bestraten. Alleen eventueel kapotte tegels vervangen, verder hergebruik van de huidige tegels.

Bestrating in de achtertuin vernieuwen

Het betreft het opnieuw bestraten van de achtertuin van ongeveer 45 m2. Het opnemen van de huidige bestrating, 10 x 10 x 6 cm en het zo nodig afvoeren van zwarte grond en aanvullen met zand, 3 m3. Nieuwe bestrating: H2O mixed wildverband Cloudy Trias Emotion of Brown Emotion,60 x 60 cm, 30 x 60 cm, 30 x 30 cm. De kanten afzetten met antraciet betonband 100 x 15 x 5 cm, ongeveer 6 cm boven de bestrating en doet dienst als borderrand, ongeveer 30 meter. De tuin is via de achterzijde en de poort te bereiken, groot parkeerterrein. Er zijn foto´s en een plattegrond beschikbaar.

Parkeerterrein opnieuw bestraten

De VvE van een complex van 18 appartementen wil de kosten weten van het opnieuw bestraten van het parkeerterrein en de voetpaden. In totaal betreft het 411 m2 betonklinkers,78 m2 betontegels en ongeveer 45 m2 tegels van 30 bij 30 cm en de rest van 40 bij 60 cm.