Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerplaatsen VVE herbestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerplaatsen VVE herbestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerplaatsen VVE herbestraten

Parkeerplaatsen VVE herbestraten

Herbestraten van tot 10 parkeerplaatsen van een VVE. Elke parkeerplaats is zo'n 10 m2. Klinkers zien er nog goed uit en er zitten parkeerklaphekken in. Bijna niemand gebruikt die. Dus in overleg bepalen of die wel/niet terug moeten. Graag een prijs per parkeerplaats, maar ook voor bv 5 of 10.

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Wij willen als VvE het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein uitbreiden met ca 70 m2 bestrating. Er ligt nu nog gras dat moet worden verwijderd, een stabilisatielaag worden aangebracht en bestrating met betonklinkers. Een reële richtprijs is op dit moment voldoende want op de ALV volgende maand moet hierover worden beslist.

Binnenterrein ophogen

Ik wil graag een globale prijsinschatting voor het ophogen mandelig binnenterrein. Het gaat om gemiddeld 50 cm ophoging. De maten zijn: - 600 m2 aan straat en parkeerplaatsen - 370 m2 aan stoep, speelterrein en groen Zie bijgevoegde tekening voor exacte maten. In het midden is het iets dieper dan aan de zijkanten. Wij hebben 50 cm genoemd om zeker te zijn. Wij als VvE moeten een offerte en een uitvoerende partij vinden. Het moet binnen nu en een jaar opgehoogd worden.

Straatwerk parkeerterrein VVE vervangen

Graag een indicatie van kosten voor het vervangen van alle betonnen stenen van parkeerplaatsen en looppaden van dit gezamenlijke binnenterrein all-in dus inclusief afvoeren huidige stenen. Totale oppervlak 1490 m2.

Parkeerplaatsen bij een VvE herstraten

Wij willen als VvE een aantal parkeerplaatsen in de loop van een aantal jaren herstraten. Het gaat per jaar om circa 300 m2. Graag een prijsopgave per m2 met levering van wat straatzand. Eventueel de locatie bekijken kan.

het op niel leggen van bestrating langs flet en het plein

Betreft de bestrating rondom een flatgebouw - pleinen, parkeerplaatsen, paden. Het pad langs het Flat. En het pad naar het plein. En het plein moet op geknapt worden. In opdracht vve advies commissie. Alles opnieuw leggen, egaliseren etc. Graag komen kijken. Stenen aanwezig. Geen idee van het aantal m2. Wel een paar honderd uiteraard.