Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerplaatsen voorzien van witte stenen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerplaatsen voorzien van witte stenen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerplaatsen voorzien van witte stenen

Oprit in de voortuin van sierbestrating voorzien

De voortuin en de oprit van onze nieuwbouwwoning is op dit moment leeg. Hier wil ik graag een deel sierbestrating laten leggen en een oprit aanleggen. De voortuin is 60 m2. We willen 2 parkeerplaatsen en hier wordt repack gestort met daarop zand. Daarnaast wil ik een stukje met sierbestrating, 20 m2, waar we ook een fietsenstalling willen gaan plaatsen voor 3 a 4 fietsen.

Parkeerplaatsen voorzien van nieuw gebakken klinkers

Parkeerplaatsen ovaal ongeveer 220 m2

Parkeerplaatsen voorzien van witte stenen

Wij willen graag 7 parkeerplaatsen voorzien van witte stenen met de tekst 'NP'. Wij hebben hier parkeerbeugels zodat mensen niet parkeren op de plaatsen. Dit werkt alleen niet helaas.

Straatwerk en terras ophogen

Voor onze bungalow willen wij een offerte voor het ophogen van het terras en straatwerk. Totaal 50 m2. Daarbij willen een van 16 m² extra aanleggen en een deel van het huidige terras afgraven en voorzien van een gestabiliseerd zandbed van 50 cm ten behoeve van een buitenspa. Tegels van 50 x 50 cm, deze moeten voor de extra 16 m2 worden aangevuld. Zeven jaar terug is alles opnieuw aangelegd. Veengebied. Ook is er een paadje van een meter breed en 10 meter lang en twee parkeerplaatsen met klinkers. En aan de andere zijde een stuk terras van een meter of drie breed, totaal iets van 20 m2. Aangezien het op een vakantiepark is, zijn we in contact met lokale hoveniers. Graag ontvangen we liever van stratenmakers hiervoor een offerte.

Bestrating vervangen

Voor bedrijf de parkeerplaatsen die nu voorzien zijn van stoeptegels van 30x30 vervangen door betonstraatstenen van Struyk Verwo. Dit beslaat 14 x 6 meter. Optioneel dient ook de oprijweg voor de vrachtwagens die nu voorzien is van Stelconplaten voorzien te worden van hetzelfde type betonstraatstenen. Dit is een oppervlak van 23 x 3 meter. Uitvoerder moet de stenen bestellen bij de genoemde leverancier.

Bij een hoekhuis moet binnen een ...

Bij een hoekhuis moet binnen een ommuurde tuin bestaande vlonders, bestrating en borders verwijderd worden. Waar nodig moet de kleigrond afgegraven worden en en geheel moet voorzien worden van bestrating (waaltjes of dergelijke). Bekeken moet worden of er ook een waterafvoer geplaatst kan worden. De tuin is te bereiken via een poort van ongeveer 85cm breedt. Maar misschien kan er ook over de muur heen afvoer en aanvoer plaatsvinden (muur is 1.70 hoog en ligt aan de openbare weg/ parkeerplaatsen). Zoeken uiteindelijk een gespecificeerde offerte waarna in overleg bekeken kan worden wat zelf gedaan kan/moet worden en wat we laten doen. Maar om in eerste instantie werk te besparen een indicatie.