Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerplaatsen en oprit bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerplaatsen en oprit bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerplaatsen en oprit bestraten

Bestrating voor terras en parkeerplekken

Het gaat om circa 160 m2 bestrating, onderverdeeld in klinkers voor de oprit en parkeerplaatsen en 60 x 60 tegels ter behoeve van een zonterras en een pad tussen de oprit en het terras.

Oprit met klinkerbestrating bestraten

Graag uw prijs voor circa 100 m2 aan klinkerbestrating. Inclusief het ontgraven en afvoeren van de huidige puin verharding. Daarnaast ook het aanbrengen van een zandbed en randafwerking. Toepassing ten behoeve van parkeerplaatsen. Optioneel zijn zwarte betonklinkers, als alternatief gebakken steentjes. Kunt u de prijs van beide in de offerte meenemen?

Parkeerplaatsen en oprit bestraten

Het leggen van 130 m2 nieuwe antraciete bestrating, de oude bestrating moet ook weggehaald en (optioneel) afgevoerd worden. Het gaat om 4 parkeerplaatsen die middels randen van witte/grijze klinkers gemarkeerd moet worden. Hier en daar is de parkeerplaats oneffen en dat zal opgehoogd moet worden. Bij de voordeur zal een opstap gemaakt worden (overleg).

Oprit in de voortuin van sierbestrating voorzien

De voortuin en de oprit van onze nieuwbouwwoning is op dit moment leeg. Hier wil ik graag een deel sierbestrating laten leggen en een oprit aanleggen. De voortuin is 60 m2. We willen 2 parkeerplaatsen en hier wordt repack gestort met daarop zand. Daarnaast wil ik een stukje met sierbestrating, 20 m2, waar we ook een fietsenstalling willen gaan plaatsen voor 3 a 4 fietsen.

Straatwerk aanleggen op de oprit

Aanleggen van oprit/parkeerplaatsen. Zandbed gereed maken (evt aanvullen met extra zand), opsluitbanden leveren en plaatsen, ca 20m2 beton klinkers (beschikbaar) leggen.

Oprit en parkeerplaatsen aanleggen

Voor ons gezinshuis willen wij de oprit opnieuw laten bestraten en tevens parkeerplaatsen creëren. Het gaat om ongeveer 200 m2, waarbij een gedeelte gras was en de andere helft nu al bestraat is. Graag willen we alles wat er nu ligt laten verwijderen en met nieuwe klinkers/tegels laten bestraten, zodat het een geheel wordt. Ook de klinkers/tegels moeten nog worden aangeschaft. De tegels die er nu liggen hoeven niet afgevoerd te worden, deze ga ik voor iets anders gebruiken.

Parkeerplaatsen aanleggen

5 parkeerplaatsen aanleggen van in totaal ongeveer +- 100 m2. Er ligt nu een oprit, waarlangs de 5 parkeerplaatsen moeten komen. Dit deel is nu alleen kale grond.

Parkeerplaatsen aanleggen in de voortuin

Mijn voortuin is 9 meter diep en 10 meter breed. Vrijstaande woning. Er is een oprit vanaf de weg met brug over een kleine sloot. Er moeten 2 auto's in de voortuin staan. De voortuin is al ingericht met bomen etc. Huidige ondergrond van het deel waar we willen parkeren is schoon puin met grind. Het parkeervlak moet bestraat worden. Voorkeur grijze betonklinkers of iets anders in ieder geval stevig genoeg om op te rijden, keren en parkeren. Al het grind afgraven en daarna bestraten.

Bestrating oprit 125m2

We zoeken een kundige stratenmaker de in onze tuin een oprit en parkeerplaatsen maakt. Bij elkaar is het ongeveer 125 m². Het is erg belangrijk dat de boel niet verzakt op lange termijn. We kunnen zelf de stenen verzorgen desgewenst. Het is zandgrond al is een deel bosgrond dus de ondergrond moet daar verbeterd worden. We wonen in Ermelo.

Bestraten oprit + ...

Bestraten oprit + parkeerplaatsen/gedeelte erf bij woning in buitengebied. Gaat om 125 a 130 m2. Betonklinkers. Deze eventueel leveren.